Comets

Uuden tanssijan ohjeet

Tervetuloa Cometsin rock- ja swing-tanssikursseille!

Kurssivalikoimastamme löydät koko kauden kestäviä kursseja alkeista edistyneisiin sekä tiiviskursseja. Seuramme järjestää kursseja junioreille ja aikuisille rock- ja swing-tanssilajeissa.

Kurssit

Kausivalmennus jakaantuu kahteen osaan: kevät- ja syyskauteen. Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja syyskausi syyskuun alkupuolella. Kausivalmennus kestää yleensä 12 viikkoa. Valmennusta on tyypillisesti 1,5 tuntia viikossa. Tiiviskurssit ovat lajikohtaisia 2-4 tunnin pika-alkeita tai yksittäiseen teemaan keskittyviä tiiviskursseja. Tiiviskursseillamme on myös vierailevia valmentajia muualta Suomesta ja maailmalta. Tiiviskursseja järjestetään ympäri vuoden – seuraa kotisivujamme ja Facebookia!

Valmentajat

Panostamme seuravalmentajiemme kouluttamiseen ja kehittymiseen tanssijoina sekä ohjaajina. Suurin osa valmentajistamme on vapaaehtoisia ja osa ammatiltaan tanssinopettajia. Tutustu valmentajiimme.

Hinnat

Kursseilla on neljä hintaluokkaa, jotka määräytyvät kurssin keston, ikäluokan ja valmentajan mukaan. Tutustu hinnastoon.

Jäsenyys

Comets järjestää toimintaa jäsenilleen. Rekisteröitymällä Cometsin jäseneksi voit osallistua kursseillemme, varata vapaaharjoitusvuoroja Comets Clubilta sekä osallistua lajien tanssibileisiin. Lisäksi Cometsin jäsenille on tarjolla etuja muun muassa tanssitarvikkeisiin – tutustu jäsenetuihin.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi.

Tanssivarusteet

Ota tunnille mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullo. Ensimmäisellä tanssitunnilla pärjäät myös sukkasillaan.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseillemme ilman paria tai parin kanssa. Tunneilla vaihdetaan paria säännöllisesti, joten et tarvitse omaa paria osallistuaksesi. Jos ilmoittaudut kurssille oman parin kanssa, voitte tanssia myös kahdestaan ilman parinvaihtoa. Tutustu ilmoittautumisohjeisiin.

Tule kokeilemaan!

Jos sinun on vaikea valita tanssilajia, tule kokeilemaan! Alkeiskursseilla voit peruuttaa ilmoittautumisesi kauden ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kokeilukerta edellyttää, että ilmoittaudut kurssille ja rekisteröidyt myClubissa. Peruutus pitää tehdä itse myClubissa kurssikuvauksessa määritellyn ajan puitteissa.