Comets

Uuden tanssijan ohjeet

Tervetuloa Cometsin rock- ja swing-tanssikursseille!

Kurssivalikoimastamme löydät koko kauden kestäviä kursseja alkeista edistyneisiin sekä tiiviskursseja. Seuramme järjestää kursseja junioreille ja aikuisille rock- ja swing-tanssilajeissa. Tutustu tanssilajeihimme.

Kurssit

Kausivalmennus jakaantuu kahteen osaan: kevät- ja syyskauteen. Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja syyskausi syyskuun alkupuolella. Kausivalmennus kestää yleensä 12 viikkoa. Valmennusta on tyypillisesti 1,5 tuntia viikossa. Kausivalmennuskurssimme löytyvät valmennusaikataulusta.

Tiiviskurssit ovat lajikohtaisia 2-4 tunnin pika-alkeita tai yksittäiseen teemaan keskittyviä tiiviskursseja. Tiiviskursseillamme on myös vierailevia valmentajia muualta Suomesta ja maailmalta. Tiiviskursseja järjestetään ympäri vuoden – seuraa kotisivujamme ja Facebookia!

Hinnat

Kursseilla on neljä hintaluokkaa, jotka määräytyvät kurssin keston, ikäluokan ja valmentajan mukaan. Tutustu hinnastoon.

Jäsenyys

Comets tanssiseura, joka järjestää toimintaa jäsenilleen. Rekisteröitymällä seuran jäseneksi voit osallistua kursseillemme, varata vapaaharjoitusvuoroja Comets Clubilta sekä osallistua lajien tanssibileisiin. Lisäksi Cometsin jäsenille on tarjolla etuja muun muassa tanssitarvikkeisiin – tutustu jäsenetuihin.

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi. Jäsenmaksulasku lähetetään sinulle noin kuukauden kuluessa, kun olet rekistöröitynyt kurssi-ilmoittautumisjärjestelmäämme.

Tanssivarusteet

Ota tunnille mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullo. Ensimmäisellä tanssitunnilla pärjäät myös sukkasillaan.

Valmentajat

Panostamme seuravalmentajiemme kouluttamiseen ja kehittymiseen tanssijoina sekä ohjaajina. Suurin osa valmentajistamme on vapaaehtoisia ja osa ammatiltaan tanssinopettajia. Tutustu valmentajiimme.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseillemme ilman paria tai parin kanssa. Tunneilla vaihdetaan paria säännöllisesti, joten et tarvitse omaa paria osallistuaksesi. Jos ilmoittaudut kurssille oman parin kanssa, voitte tanssia myös kahdestaan ilman parinvaihtoa. Käytämme kurssi-ilmoittautumiseen myClub järjestelmää. Tutustu myClub ilmoittautumisohjeisiin.

HUOM! Katso kurssien ajantasaisimmat ilmoittautumisohjeet.

Tule kokeilemaan!

Jos sinun on vaikea valita tanssilajia, tule kokeilemaan! Alkeiskursseilla voit peruuttaa ilmoittautumisesi kauden ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kokeilukerta edellyttää, että ilmoittaudut kurssille ja rekisteröidyt myClubissa. Peruutus pitää tehdä itse myClubissa kurssikuvauksessa määritellyn ajan puitteissa.

HUOM! Syksyn 2021 alkeiskursseilla ei ole ilmaista kokeilukertaa, jotta voimme taata, että kurssit toteutuvat.

Tulevat pika-alkeet

Pika-alkeet ovat hyvä tilaisuus kokeilla eri tanssilajeja. Tyypillisesti pika-alkeet kestävät 3 tuntia ja hinta on 15€.