Comets

Salien säännöt

Comets Clubin tanssisalin säännöt

Nämä säännöt koskevat Comets Clubin tanssisaleja (iso ja pieni sali), jotka sijaitsevat Pukinmäenaukio 2:ssa. Seuran hallitus voi muuttaa sääntöjä tarvittaessa.

Tanssisaleja saavat käyttää vain Cometsin jäsenet, jotka ovat maksaneet toimintavuoden jäsenmaksun. Salit on tarkoitettu Cometsin tanssilajien harjoitteluun tai muuhun seuran toimintaan.

Salien varaukset näkyvät nettikalenterissa, johon on linkki seuran nettisivuilta.

Cometsin hallitus on antanut seuran valmennusvastaavalle oikeuden päättää salien käytöstä parhaaksi katsomallaan tavalla. Saleissa järjestettävistä kursseista, leireistä ja valmennuksista on sovittava valmennusvastaavan kanssa.

Vapaaharjoitusvuoron käyttö

Jäsenmaksun maksanut cometslainen voi varata yhden enintään 1,5 tunnin vapaaharjoitteluvuoron seuraavien seitsemän päivän ajalta (esim. maanantaina enintään seuraavan viikon maanantaille). Uuden varauksen voi tehdä heti kun edellinen varaus on käytetty. Valmennusvastaavalla on oikeus ottaa varattu vuoro muuhun käyttöön ilmoittamalla siitä varaajalle.

Korona-aikana: Vapaaharjoitteluvuoron jälkeen sali on siivottava. Pyyhi pinnat, joihin olet koskenut (myös ovenkahvat) kostealla rätillä tai puhdistusliinalla. Lattia mopataan kuivalla tai kostealla mopilla. Varaajan täytyy ilmoittaa välittömästi hallitukselle sähköpostiin hallitus (at) comets.fi, jos havaitsee puutteita salilla mm. siisteydessä, hygieniassa, pesuaineissa, käsidesissä jne. Kaikki vapaaharjoitteluvuoron aikana mukana olleet on merkittävä joko kalenterivaraukseen tai vaparilokikirjaan.

Vapaaharjoitteluoikeudet haetaan myClubin kautta https://comets.myclub.fi/flow/events/2688621. Varaaja tekee varauksen suoraan nettikalenteriin. Isolla ja pienellä salilla on oma kalenteri.

Jos haluat, että kalenterivaraukset eivät näy omassa laitteessasi, poista laitteessasi kalenteri, ÄLÄ POISTA KALENTERIVARAUKSIA.

Varaaja merkitsee kalenteriin ne Cometsin tanssilajit (=joihin sopivaa musiikkia hän aikoo soittaa), joita hän harjoittelee sekä nimensä (etunimi ja sukunimi).

Salin sääntöjä tiukennetaan, jos jonkin harjoitteluporukan jäsenet ”ketjuttavat” peräkkäisiä vuoroja koko porukalle tai vain jollekin lajille.

Varaaja on varauksen ajan musiikinsoittaja, joten hän päättää, mikä musiikki salissa soi. (Varauksen aikana muutkin voivat tulla salille harjoittelemaan, mutta harjoittelu tapahtuu varaajan soittaman musiikin puitteissa tätä häiritsemättä.)

Tanssisalien pääovessa on koodilukko, joten saliin pääsee sisään numerokoodilla. Koodi vaihtuu säännöllisesti ja saat sen tietoosi muokkausoikeuden myöntämisen yhteydessä. Oven koodia EI saa kertoa muille, ja sitä pitää käyttää ovella siten, etteivät ulkopuoliset näe sitä.

Huolehdi siivouksesta

Jokaisen vapaaharjoitusvuoron jälkeen salin lattia nihkeämopataan tai imuroidaan.

Korona-aikana: STUL:n ohjeiden mukaan salin roskikset on tyhjennettävä  päivittäin. Jos huomaat roskakorien olevan täynnä ja olet päivän viimeinen harjoittelija, ole ystävällinen ja vie roskat salin roskakatokseen.

Roskakatoksen avain löytyy ison salin seinältä, ovesta vasemmalla postilaatikon läheltä. Siinä on iso metallinen rengas avaimenperänä. Roskakatos on tiilinen rakennus parkkipaikan reunassa. Palauta avain takaisin paikalleen.

Myös keittiö ja wc-tilat on siivottava, mikäli niitä on käyttänyt.

Noudata ohjeita

Näitä ohjeita tulee noudattaa huolellisesti. Salin käyttö vapaaharjoitteluun voidaan kieltää niiltä henkilöiltä, jotka eivät noudata yhteisiä toimintasääntöjä.

Toimintaohjeet salilla:

  • Ulko-ovi pidetään vapaaharjoittelun aikana lukittuna.
  • Ulkokengät riisutaan eteisessä ja jätetään eteiseen.
  • Jos isossa salissa on valmennus ja olet menossa pieneen saliin, siirry sinne mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen.
  • Eteisen lisäksi vaatteita voi vaihtaa ja säilyttää pukuhuoneessa, joka on salien välissä – kaikki tilat ovat unisex.
  • Pienessä salissa on keittiö, jota voi käyttää silloin, kun siellä ei ole valmennuksia. Käytön jälkeen jokainen tiskaa heti itse kaikki käyttämänsä astiat.
  • Merkitse lähtiessäsi kaikki vapaaharjoitusvuorolla olleet henkilöt eteisessä olevaan vaparilokikirjaan.
  • Salilta viimeisenä lähtevän on sammutettava valot ja varmistettava, että ulko-ovi menee lukkoon.
  • Sisäänkäynnissä on kameravalvonta.

Nämä säännöt ovat voimassa 2.4.2016 alkaen. Punaisella merkityt lisäykset 16.6. lähtien. Viidentoista minuutin pituinen siivousaika harjoitusajan jälkeen on poistettu 11.11.2020.