Comets

Kurssitasot

Alkeet (taso 1)

Tanssiharrastus on helppo aloittaa ilman aikaisempaa tanssikokemusta alkeiskurssilla. Ota tunnille mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullo. Ensimmäisellä tanssitunnilla pärjäät myös sukkasillaan.

Jatkotaso (taso 2)

Jatkokurssille voit osallistua, kun olet käynyt vähintään yhden koko kauden mittaisen alkeiskurssin. Kurssin sisältö uudistuu joka kaudella, joten jatkotasolla on suositeltavaa jatkaa useamman kauden ajan.

Keskitaso (taso 3)

Keskitaso on suunnattu niille tanssijoille, jotka ovat käyneet jatkotason kurssin vähintään kerran ja joilla jatkotason asiat ovat hyvin hallussa. Keskitason kursseilla on saattaa olla auditio, jolla varmistetaan tanssijoiden riittävä pohjaosaaminen ja ryhmän taso.

Edistyneet (taso 4)

Edistyneet-taso on tarkoitettu seuran edistyneimmille tanssijoille, jotka ovat osallistuneet jo useiden vuosien ajan viikkovalmennuksiin, workshoppeihin ja leireille, sekä harjoitelleet kursseilla ja tunneilla opetettuja asioita säännöllisesti vapaaharjoitusvuoroilla. Edistyneen tason kursseilla saattaa olla auditio.

Kilparyhmät (taso 3-5)

Kilparyhmiin voi hakea sitten, kun sinulla on vähintään kyseisen lajin jatkotason tanssitaidot hallussa. Kilparyhmät on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille tai tavoitteellisesti harjoitteleville tanssipareille. Kilparyhmät ovat 5-7 tanssiparin pienryhmiä, joissa tanssiparit saavat paljon henkilökohtaista palautetta, sekä mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa. Uudet kilpailijat mahtuvat yleensä hyvin mukaan. Lue lisää kilparyhmistä.

Valmentajaryhmät (taso 4)

Valmentajaryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti Cometsin seuravalmentajille. Valintaperusteina ovat hakijan sitoutuminen valmentamaan Cometsissa (esim. kausivalmennukset, tutustumiskurssit, workshopit) sekä hakijan tämän hetkinen lajiosaaminen ja kokemus valmennusryhmien vetämisessä. Etusijalla ryhmään valinnassa ovat keväällä ja lähitulevaisuudessa valmentamaan sitoutuvat valmentajat. Mikäli ryhmään sopii, mukaan otetaan myös tulevia seuravalmentajia, jotka ovat sitoutuneita kehittämään omaa osaamistaan tavoitteellisesti.

Avoin taso

Avoimen tason tunneille voi osallistua, kun sinulla on lajin perusteet hallussa.

Kurssitasoista voi olla myös välimuotoja, kuten alkeisjatko (1-2), jatko-keskitaso (2-3) tai keski-edistyneet (3-4). Tarkempi kuvaus kurssin tasosta ja sisällöstä löytyy jokaisen kurssin myClub tapahtumakuvauksesta.

Mikäli olet epävarma omasta tasostasi, voit lähettää kysymyksen aiheesta lajivastaavalle.