Comets

Kilparyhmät ja valmentajaryhmät

Kevätkausi 2022

Kaikkiin kevään 2022 kilpa- ja valmentajaryhmiin haetaan täyttämällä hakulomake viimeistään tiistaina 14.12.2021. Hakulomakkeet julkaistaan myClub tapahtumissa 4.12.2021.

Kilparyhmät on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille tai tavoitteellisesti harjoitteleville tanssijoille. Kilparyhmät ovat 5-7 tanssiparin pienryhmiä, joissa tanssijat saavat paljon henkilökohtaista palautetta suomen parhailta rock’n’swing valmentajilta, sekä mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa. Comets järjestää kilparyhmät seuraaviin lajeihin: boogie woogie, bugglindy hop ja west coast swing. Kilparyhmiin haetaan parin kanssa, paitsi west coast swing kilparyhmiin haetaan yksin eli ilman paria.

Kilparyhmiin voi hakea sitten, kun sinulla on vähintään kyseisen lajin jatkotason tanssitaidot hallussa. Lue lisää siitä, miksi kannattaa kilpailla paritanssissa.

Valmentajaryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti keväällä ja lähitulevaisuudessa valmentaville seuravalmentajille. Mikäli ryhmään sopii, mukaan otetaan myös tulevia seuravalmentajia, jotka ovat sitoutuneita kehittämään omaa osaamistaan tavoitteellisesti. Comets järjestää valmentajaryhmän seuraaviin lajeihin: balboa ja lindy hop.

Boogie woogie kilparyhmä


Bugg kilparyhmä

Lindy hop kilpa- ja valmentajaryhmä


West coast swing kilparyhmät


Balboa valmentajaryhmä


Kilparyhmien ja valmentajaryhmien tavoitekoko on 6 paria. Ryhmiin voidaan tapauskohtaisesti valita myös 7 paria.

Comets pyrkii tarjoamaan kilparyhmäpaikan kaikille kilpailijoille. Jos kaikki kilpailijat eivät mahdu mukaan, paikat jaetaan hakijoille siten, että ylimmissä luokissa kilpailevat valitaan ensisijaisesti, sitten toiseksi ylin luokka jne. Tasatilanteessa ratkaisee arpa. Tarkemmat lisätiedot valintakriteereistä (lindy hop, boogie woogie ja bugg).

Valmentajaryhmiin Comets pyrkii tarjoamaan paikan kaikille seuravalmentajille sekä valmentamisesta kiinnostuneille pareille, jos paikkoja riittää. Valmentajaryhmä valintakriteerit.