Comets

Hinnasto

Jäsenmaksu

Rock’n’swing Dance Club Comets ry järjestää kursseja ja toimintaa vain jäsenilleen.

Jäsenmaksu suuruus on 25 euroa. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Rekisteröidy Cometsin jäseneksi luomalla tunnukset myClubiin.

Jäsenmaksulla saa muun muassa seuraavat palvelut ja edut:

  • oikeus osallistua Cometsin järjestämiin tanssibileisiin
  • oikeus osallistua Cometsin kausivalmennuksiin ja tiiviskursseihin
  • edustusoikeus tanssikilpailuissa
  • ilmaiset vapaaharjoitusvuorot
  • alennuksia jäsenkortilla Cometsin yhteistyökumppaneilta

Kannatusjäsenmaksu on 200 euroa.

Kunniajäsenen ja kunniapuheenjohtajan jäsenmaksu on 0 euroa.

Hinnasto 2022

Valmennus Valmentajat Kesto Hinta** Alennushinta *
Aikuisten kausivalmennus Seuravalmentaja 12 x 90 min 100 € 85 €
Aikuisten kausivalmennus Seuravalmentaja 14 x 90 min 110 € 95 €
Aikuisten kausivalmennus Ammattivalmentaja 12 x 60 min 125 €
Aikuisten kausivalmennus Ammattivalmentaja 14 x 60 min 145 €
Aikuisten kausivalmennus Ammattivalmentaja 12 x 90 min 160 € (145)
Aikuisten kausivalmennus Ammattivalmentaja 14 x 90 min 185 €
Kilparyhmävalmennus Ammattivalmentaja 720 min 135 €
Lasten kausivalmennus Seuravalmentaja 12 x 60 min 50 €
Lasten kausivalmennus Ammattivalmentaja 12 x 60 min 90 €
Pika-alkeet Seuravalmentaja 2 x 90 min 15 €
Tiiviskurssit Tiiviskurssien hinnat määräytyvät kurssin keston, valmentajan sekä ikäluokan mukaan. Tiiviskurssien hinnat ilmoitetaan kurssikuvauksen yhteydessä.

*Alennuksiin ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät. Alennusoikeustodistus toimitetaan hallitukselle alla määritetyllä tavalla.

**Suluissa vuoden 2021 hinnat.

Kurssien maksaminen

Kurssit maksetaan laskulla. Kun kausivalmennus tai tiiviskurssi on alkanut, saat laskun myClubista sähköpostiisi. Saat jokaisesta kurssista oman laskun, joka tulee maksaa viitenumeroa käyttäen.

Kurssejamme ei voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai liikuntaseteleillä.

Kurssimaksu muutetaan keväällä 2022 vastaamaan toteutettavien tanssituntien määrää ja laskutetaan poikkeuksellisesti aikaisintaan vasta kurssin puolivälissä.

Eli mikäli kurssi on jouduttu keskeyttämään ennen kauden puolta väliä tai kauden puolivälissä laskutushetkellä on tiedossa, että kurssia ei voida viedä normaalisti läpi viranomaisten antamien suositusten takia, muutetaan kurssimaksu vastaamaan todellisten opetustuntien osuutta. Tällöin et joudu maksamaan peruutetuista tunneista.

Mikäli myöhemmin kauden puolivälin jälkeen kurssien laskuttamisen jälkeen käy ilmi, että tunteja joudutaan perumaan viranomaissuositusten takia, ei laskutettuja kurssimaksuja enää korjata. Peruutettujen tuntien osalta selvitetään mahdollisuuksia myöhempään korvaavaan lähiopetukseen tai etäopetustunteihin, mutta emme pysty sitoutumaan korvaavan opetuksen järjestämiseen.

Comets on voittoa tavoittelematon seura, jossa seuran vapaaehtoiset järjestävät tanssikursseja ilman korvausta kaikille seuran jäsenille. Seura ei siis kerää kursseista voittoa, jota voitaisiin palauttaa seuran jäsenille, mikäli kursseja jouduttaisiin keskeyttämään loppukaudesta. Nykyisessä epävarmassa tilanteessa pyydämme jäseniltämme ymmärrystä seuran hallituksen päättämän kurssien laskutustavan suhteen.

Alennukset

Alennushinta on vain aikuisten kausivalmennuskursseilla. Alennushintaa ei ole vierailevien valmentajien kursseilla, tiiviskursseilla tai pika-alkeissa. Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät.

Saat alennuksen kauden kursseista, kun lähetät kuvan alennukseen oikeuttavasta todistuksesta tai todistuksen sähköisesti osoitteeseen alennus(at)comets.fi 17.2.2022 mennessä. Käsittelemme vain sähköpostiin tulleet alennustodistukset.