Comets

Hinnasto

Jäsenmaksu

Rock’n’roll Dance Club Comets ry järjestää kursseja ja toimintaa vain jäsenilleen.

Vuonna 2021 jäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Rekisteröidy Cometsin jäseneksi myClubissa.

Kurssimaksut vuonna 2021

Kursseillamme on neljä hintaluokkaa, jotka määräytyvät kurssin keston, ikäluokan ja valmentajan mukaan. Hinnat on ilmoitettu per kurssi.

  Hinta Kesto Alennusoikeus
Kausivalmennus I

Cometsin seuravalmentaja

100 € 12 x 90 min.

Kurssin kesto noin 12 – 14 viikkoa

Alennettu hinta 85 €/ kurssi opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
Kausivalmennus II

Vieraileva valmentaja, 60 min.

125 € 12 x 60 min. Ei alennusoikeutta
Kausivalmennus III

Vieraileva valmentaja, 90 min.

145 € 12 x 90 min. Ei alennusoikeutta
Kilparyhmät 135 €  Ei alennusoikeutta
Lasten ja junioreiden (3–16 v) kausivalmennus 50 €/ 60  min
65 €/ 75  min
6–12 valmennuskertaa Ei alennusoikeutta
Tiiviskurssit Tiiviskurssien hinnat määräytyvät kurssin keston, valmentajan sekä ikäluokan mukaan.

Tiiviskurssien hinnat ilmoitetaan kurssikuvauksen yhteydessä.

 Ei alennusoikeutta

Kurssien maksaminen

Kurssit maksetaan laskulla. Kun kausivalmennus tai tiiviskurssi on alkanut, saat laskun myClubista sähköpostiisi. Saat jokaisesta kurssista oman laskun, joka tulee maksaa viitenumeroa käyttäen.

Kurssejamme ei voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai liikuntaseteleillä.

Kurssit laskutetaan syksyllä 2021 vasta kauden puolivälissä.

Mikäli kurssi on jouduttu keskeyttämään ennen kauden puolta väliä tai kauden puolivälissä laskutushetkellä on tiedossa, että kurssia ei voida viedä normaalisti läpi viranomaisten antamien suositusten takia, muutetaan kurssimaksu vastaamaan todellisten opetustuntien osuutta. Tällöin et joudu maksamaan peruutetuista tunneista.

Mikäli myöhemmin loppukaudella kurssien laskuttamisen jälkeen käy ilmi, että tunteja joudutaan perumaan viranomaissuositusten takia, ei laskutettuja kurssimaksuja enää korjata. Peruutettujen tuntien osalta selvitetään mahdollisuuksia myöhempään korvaavaan lähiopetukseen tai etäopetustunteihin, mutta emme pysty sitoutumaan korvaavan opetuksen järjestämiseen.

Comets on voittoa tavoittelematon seura, jossa seuran vapaaehtoiset järjestävät tanssikursseja ilman korvausta kaikille seuran jäsenille. Seura ei siis kerää kursseista voittoa, jota voitaisiin palauttaa seuran jäsenille, mikäli kursseja jouduttaisiin keskeyttämään loppukaudesta. Nykyisessä epävarmassa tilanteessa pyydämme jäseniltämme ymmärrystä seuran hallituksen päättämän kurssien laskutustavan suhteen.

Alennukset

Alennushinta on vain aikuisten kausivalmennuskursseilla. Alennushintaa ei ole vierailevien valmentajien kursseilla, tiiviskursseilla tai pika-alkeissa. Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät.

Saat alennuksen kauden kursseista, kun lähetät kuvan alennukseen oikeuttavasta todistuksesta tai todistuksen sähköisesti osoitteeseen alennus(at)comets.fi 13.9.2021 mennessä. Käsittelemme vain sähköpostiin tulleet alennustodistukset.