Comets

Comets Seurashop ‑paidat

Hei seuravalmentajat!

Comets seurashop (comets.seurashop.fi ) ‑kauppa on jälleen avoinna, ja keväällä päätimme hankkia uudet paidat seuravalmentajille. Paitoja ei ole pakko tilata, jos et löydä mieleistäsi.

Paitoja voi sovittaa Comets Clubilla. Erikokoisia paitoja on ison salin pukuhuoneen naulakossa. Mikäli et pääse sovittamaan paitoja 01.11. mennessä, voit arvioida koon kokotaulukon avulla. Taulukot löytyvät paitojen tietojen yhteydestä comets.seurashop.fi.


Voit valita paidan neljästä vaihtoehdosta:


Valittavissa on musta yksinkertaisen tyylikäs T-paita, jossa edessä on oranssi Comets-logo. Paidan materiaali on 100 % orgaanista puuvillaa. Paita ei vielä näy seurashopin valikoimassa, mutta se on sama kuin tässä paidassa, jossa on eri painatus edessä. https://www.comets.seurashop.fi/index.php?route=product/product&path=87&product_id=2245


Toinen vaihtoehto on Comets Field ‑tekninen T-paita, jossa edessä on yksinkertainen valkoinen Comets- logo.
Tekninen paita
https://www.comets.seurashop.fi/index.php?route=product/product&path=87&product_id=2252


Kolmantena voit valita mustan T-paidan, jonka materiaali on 100 % orgaanista puuvillaa. Edessä on Let’s Dance Rock & Swing painatus ja takana yksinkertainen Comets-logo.

T-paita https://www.comets.seurashop.fi/index.php?route=product/product&path=87&product_id=2245


Sitten on vielä valittavissa mustavalkoinen sporttinen muotoiltu tekninen T-paita. Huomioi, että tämä Core-paita on hyvin vartalonmyötäinen, joten luota mittataulukon mittoihin, ei kokonumeroon.

Muotoiltu tekninen paita (katso mittataulukko):
https://www.comets.seurashop.fi/index.php?route=product/product&path=87&product_id=2254