Comets

Comets

Rockia ja swingiä vuodesta 1992

Comets on helsinkiläinen rock- ja swing-tanssiseura, joka edistää ja kehittää tanssikulttuuria, -liikuntaa ja -urheilua.

Seuran varsinaisia lajeja ovat

Järjestämme valmennusta myös seuraavissa tanssilajeissa:

Kehitämme junioritoimintaa, järjestämme jäsenillemme kursseja ja bileitä sekä kannustamme kilpaparejamme Suomen ja maailman huipulla.

Comets kuuluu Suomen Tanssiurheiluliittoon (STUL), Etelä-Suomen Liikunta- ja  Urheilu -liittoon (ESLU) ja Suomen Seuratanssiliittoon (SUSEL).

Vuosikello

Cometsin arvot

Hauskuus ja iloisuus

Hauskuus ja iloisuus tarkoittaa kaiken toiminnan läpileikkaavaa iloisuuden ja myönteisyyden ilmapiiriä, jota jokainen luo kaikessa kanssakäymisessä toisia kannustamalla, kiittämällä ja innostamalla. Vastuu hauskuuden ja iloisuuden ilmapiiristä kuuluu kaikille.

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyys on seuraa koossapitävä voima, joka vahvistaa sen jäsenten välistä yhteenkuuluvuutta ja sitoutumista seuraan. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, johon kaikki kokevat olevansa tervetulleita. Yhteisöllisyyttä luovat erityisesti yhteiset tapahtumat ja vapaaehtoistyö.

Kehittyminen

Jokaisella seuran jäsenellä on mahdollisuus kehittyä ja kehittää itseään tavoitteellisesti paitsi harrastajatanssijana, niin myös esimerkiksi valmentajana, kilpailijana tai seura-aktiivina. Kehittyminen koskee kokonaisuutena seuraa, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään niin toimintaansa kuin toimintatapojaankin.

Yhdenvertaisuus

Kaikki seuran jäsenet ovat samanarvoisia riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Seuran toiminnassa myös seuran eri tanssilajit ovat yhdenvertaisia.

Tervetuloa tanssimaan Suomen suurimpaan yli tuhannen jäsenen tanssiurheilun yhteisöön!