Let's dance

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseillemme jäsenrekisterissämme myClubissa. Samalla rekisteröidyt jäseneksi kuluvalle kalenterivuodelle.

 1. Tarkastele kursseja Comets myClubin Tapahtumat-välilehdeltä.
 2. Rekisteröidy Comets myClubiin, jolloin sinusta tulee Cometsin jäsen ja voit ilmoittautua kursseillemme. Voit ilmoittaudu kurssille yksin tai parin kanssa.
 3. Ilmoittaudu kurssille yksin:
  • Jazz roots -kursseillamme tanssitaan soolona ja myClubista löytyy vain yksi ilmoittautumistapahtuma, jolla voit ilmoittautua kurssille.
  • Paritanssikursseilla on usein kolme erilaista ilmoittautumistapahtumaa per kurssi: seuraajat-, viejät- ja pari-ilmoittautuminen. Kun ilmoittaudut yksin, valitse rooli, jossa haluat kurssilla tanssia: seuraajat tai viejät.
 4. Ilmoittaudu kurssille parin kanssa:
  • Paritanssikursseilla on usein kolme erilaista ilmoittautumistapahtumaa per kurssi: seuraajat-, viejät- ja pari-ilmoittautuminen. Parin kanssa ilmoittautuessasi, valitse pari-ilmoittautuminen. Parin molempien henkilöiden on ilmoittauduttava. Kun olet ilmoittautumassa ja painanut “Ilmoittaudu tästä” -nappia, näkyviin tulee “Lisää viesti järjestäjälle” -kenttä, johon kirjoitat parisi nimen. Jos parin nimi puuttuu, ilmoittautuminen poistetaan.
 5. Jonotus
  • Jos kurssi on täynnä tai jos kurssin paritasapainoa valvotaan, ilmoittautumisesi kirjautuu jonoon. Voit käydä tarkistamassa myClubista, oletko päässyt jonosta mukaan kurssille – kurssin kohdalla on ilmoitettu “Osallistun” tai paikkasi jonossa.
 6. Ilmoittautumisen peruuttaminen
  • Jos et aio osallistua kurssille, poista ilmoittautumisesi ilmoittautumisaikana, jotta et vie paikkaa muilta kurssille pyrkiviltä.
  • Ilmoittautumisajan umpeutuessa ilmoittautumisesi on sitova.
  • Osa kursseistamme ovat sitovia jo ilmoittautumishetkellä. Tarkista tiedot kurssikuvauksesta.

Cometsin jäsenyys

Rekisteröidyttyäsi myClubiin liityt Cometsin jäseneksi. Comets lähettää jäsenmaksulaskun kaikille myClubiin rekisteröityneille jäsenille. Saat laskun sähköpostiisi myClubista. Maksa jäsenmaksu vasta kun olet saanut laskun ja käytä laskun viitenumeroa. MyClubissa ei ole jäsenkohtaista viitenumeroa.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2018.

Rekisteröidyttyäsi myClubin käyttäjäksi ja Cometsin jäseneksi voit ilmoittautua Cometsin kursseille ja tapahtumiin. Comets järjestää toimintaa vain jäsenilleen.

Jos et maksa jäsenmaksua, myClub-tilisi asetetaan ensin passiiviseksi ja myöhemmin tietosi poistetaan MyClubista.

Tarkemmat ohjeet jonotuksesta sekä myClubin käyttöohjeet.

Comets_henkilörekisteriseloste