Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

Workshopit ja lyhytkurssit

Cometsin kesän kuntokurssi 6.6.-4.7.!

 
Kesä-heinäkuussa järjestetään jälleen cometslaisten oma sisä- ja ulkoliikuntaa yhdistävä kuntokurssi! Jokainen kahden tunnin harjoituskerta sisältää sekä lenkkeilyä ulkona että lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla & venyttelyä salillamme. Kurssilla toistetaan myös muutamaa lihaskuntotestiä. Mukaan tarvitaan siis ulkoiluvarustus ja sisäliikuntavaatteet. Kaikenkuntoiset seuralaiset ovat tervetulleita ja jokainen liikkuu oman lähtötasonsa mukaisesti!
 
Kuntoilemaan pääset neljä kertaa:
- ti 6.6. klo 18-20
- ti 13.6. klo 18-20
- ti 27.6. klo 18-20
- ti 4.7. klo 18-20
 
Kurssi järjestetään Comets Clubilla, osoitteessa Pukinmäenaukio 2, sekä sen lähimaastoissa. Yhteislähtö ulkoiluun salin eteisestä tasan kello 18. Kurssin vetää fysioterapeutti Pirja Vitikka.
 
Kurssin hinta: 30 euroa, lisäksi Cometsin vuoden 2017 jäsenmaksu (25 euroa) laskutetaan samalla, jos et ole vielä jäsen.
 
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen MyClubissa.
 

 

Lindy hopin pika-alkeet 17.6.2017 klo 14.00 - 17.00

 

Lindy hopin svengaava maailma odottaa! Tervetuloa kesäkuisiin pika-alkeisiin ottamaan ensikosketus paritansseihin tai kertaamaan lindy hopin perusteita.

Valmentajat: Faiz Alsuhail ja Tiiti Valonen

Hinta: 15 € sekä Cometsin vuoden 2017 jäsenmaksu 25 €

Ilmoittautuminen MyClubissa:
Parit: https://comets.myclub.fi/flow/events/541022
Seuraajat: https://comets.myclub.fi/flow/events/541024
Viejät: https://comets.myclub.fi/flow/events/541025


 

Boogie woogien pika-alkeet!

Tervetuloa tutustumaan vauhdikkaaseen ja musikaaliseen boogieen! Boogie woogiea pääset tanssimaan Cometsin bileiden lisäksi mm. Lintsin perjantaitansseissa sekä lavoilla. Mukaan kurssille kannattaa ottaa juomapullo ja vaihtovaatteet.

Opetuskerrat:
-ti 27.6. klo 20-21.30
-to 29.6. klo 18-19.30 (tämän tunnin jälkeen lisäksi lyhyt boogievapari, jonka aikana pääsee vielä harjoittelemaan opittuja aiheita)

Kurssin vetäjät: Liisa Nokso-Koivisto ja Ville Pessi (lisätietoa: etunimi.sukunimi@comets.fi)

Hinta: 15 €
Cometsin jäsenmaksu 2017 on 25 €, veloitetaan vuoden ensimmäisen kurssimaksun yhteydessä

Kurssi toteutuu, mikäli sille on ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia 21.6.2017. Maksimimäärä on 40 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssille otetaan jonoista ilmoittautujia paritasapaino säilyttäen. Ilmoittautujat ovat jonossa kunnes ilmoittautuminen on hyväksytty. MyClub näyttää, että tapahtuma olisi täynnä, mutta todellisuudessa tapahtuma on täynnä vasta sitten, kun kurssille on otettu mukaan kurssikuvauksessa mainittu maksimiosallistujamäärä.

Huom! Parin molempien osapuolien on ilmoittauduttava erikseen kurssille. Kirjoita lisäksi parisi nimi tekstikenttään ilmoittautuessasi. Otamme ilmoittautuneita jonosta kurssille maksimimäärän puitteissa, saat kurssille pääsystä erillisen ilmoituksen.


BoogieSauna 2017!

Keskiviikkoisin 28.6.-2.8. Comets Clubilla
 
BoogieSauna 2017 eli kaivattu ja toivottu kesäboogiekurssi on nyt tarjolla! Kurssi on suunnattu kaikille vähintään kauden pituisen alkeiskurssin käyneille, mutta sopii sisältöjen puolesta hyvin myös jatko- ja keskitasolla jo tanssineille boogareille. Parempi baunssi, miellyttävämpi vienti/seuraaminen, monipuolisempi musiikintulkinta ja toimivammat kuviot nostavat boogiesi uudelle tasolle!
 
Kesäkeskiviikkoisin 28.6.-2.8. aloitetaan ilta klo 18-19 BoogieSauna-valmennuksella, jonka jälkeen on mahdollista jäädä harjoittelemaan vielä yleisboogievapareille klo 19-20. Luvassa on huikean monipuolinen kattaus boogieosaamista ja vaihtelevia harjoitteita, kun Saunaa lämmittävät vaihtuvin pariyhdistelmin Jussi Eerola, Vuokko Lipponen, Liisa Nokso-Koivisto, Ville Pessi, Karri Rasinmäki, Marika Torniainen ja Hanna Vammeljoki!
 
Kurssin hinta: 30 euroa, lisäksi laskutetaan Cometsin vuoden 2017 jäsenmaksu (25 euroa), jos et ole vielä jäsen.
 
Ilmoittautuminen MyClubissa:
- Ilmoittautuminen parin kanssa (toinen viejänä ja toinen seuraajana)
 

Lisätiedot: Booogie woogien lajivastaava Jussi Eerola (etunimi.sukunimi@comets.fi)