Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

Kisaraportteja

 

Cometsin kilpailijat loistivat SM-kisoissa

 

Cometsin kilpailijat menestyivät upeasti Rock- ja swing-tanssien SM-kilpailuissa, jotka tanssittiin lauantaina 13.5.2017. Tanssiseura Rocking Flames järjesti kilpailut Lempäälän Ideaparkissa, joka tarjosi mainiot puitteet kilpailijoille ja katsojille. Taitavat suoritukset ja kannustava ilmapiiri tekivät kilpailupäivästä iloisen ja vauhdikkaan.

Boogie woogien champion-luokassa Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi tanssivat hienosti hopeaa sekä Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk pronssia. Senioreiden champion-luokassa Timo Huhtinen ja Pirkko Hirvelä saavuttivat hopeaa sekä Esa Kuivanen ja Leena Pirjamo pronssia. Boogie woogien juniori 1 -luokassa ensimmäiselle sijalle tulivat Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo, ja hopeaa saivat Urho Mikkonen ja Eedit Patrakka. Yleisessä D-luokassa hopealle tanssivat Ville Pessi ja Vuokko Lipponen, ja senioreiden D-luokan voiton nappasivat Vesa Merinen ja Sari Merinen.

Buggissa mestaruuden veivät Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Cometsille jaettiin kärkisijoja myös senioriluokassa: Timo Huhtinen ja Liisa Soini saivat hopeaa sekä Jan-Erik Juopperi ja Pirkko Hirvelä pronssia. Yleinen D -luokassa voiton veivät Ville Pessi ja Vuokko Lipponen. Marko Ikonen ja Iiris Neuvonen tanssivat hienosti hopealle. Juniori 1 -luokan ikäkausimestaruuskilpailuissa Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo sijoittuivat toiseksi.

Lindy hopille kisanäkyvyyttä toivat Cometsin parit: champion-luokan voittoon tanssivat Karri Rasinmäki ja Marika Torniainen, ja yleisen D-luokan voittoon Teemu Kemppainen ja Merja Leisso.

Rockablllyn champion-luokassa Cometsin kilpailijat saavuttivat kirkkaimmat sijat: Kultaa saivat Timo Huhtinen ja Liisa Soini. Hopeaa tanssivat Juha Martikainen ja Nina Kuuliainen.

Fuskun yleinen D-luokassa voiton veivät Ville Pessi ja Vuokko Lipponen. Seniori champion -luokassa kultaa itselleen tanssivat Timo Huhtinen ja Liisa Soini sekä pronssia Jan-Erik Juopperi ja Pirkko Hirvelä.

Rock’n’rollin yleinen D-luokassa kilpailivat Pekka Uskonen ja Hilla Peromaa sijoittuen ensimmäiseksi.

Rock’n’roll naisformaatioiden kilpailussa Cometsin Rocky Roads -joukkue saavutti jälleen korkeimman sijan. Tyttöformaatioissa kilpaili viisi joukkuetta, ja Cometsin joukkue Liekehtivät tähdet sijoittui neljänneksi.

SM-kilpailuissa nähtiin myös vauhdikkaat duo rock- ja soolo rock -näytöskilpailut. Duo rockin yleisessä luokassa Cometsia edustivat Eila Koivisto ja Jaana Laakkonen, jotka sijoittuivat hienosti toiseksi.

Katso kaikki kilpailutulokset Rocking Flamesin sivuilta.

 

Teksti: Outi Toijanniemi

Kuva: Týna Zvelebilová


 

Taas olemme yhtä upeaa kisakokemusta rikkaampia

 

Herttoniemenrannan liikuntahalli täyttyi eilen, lauantaina 8.4. rockista, swingistä ja mielettömästä energiasta. Cometsin isännöimässä GP-kilpailussa nähtiin kuuden tunnin aikana 34 kilpailuluokkaa ja kuusi eri tanssilajia. Cometsista mukaan oli ilmoittautunut ennätykselliset 72 tanssijaa. Kaukaisimmat kisailijat tulivat Tallinnasta ja Oulusta. Yleisöä oli saapunut paikalle juuri katsomon paikkojen verran ja se jaksoi kannustaa tanssijoita koko päivän. Kiitos siitä!

 

Odotetun paluun kisa-areenalle teki Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Pari veikin voiton sekä buggin että boogie woogien yleisessä A-luokassa. Kisan viimeisenä sarjana tanssittava boogie woogien yleinen A-luokka on kuin sokeri kisojen pohjalla. Taidokkaat ja vauhdikkaat esitykset saivat yleisön intoutumaan uudelle desibelitasolle. Tällä kertaa mukana oli kolme paria Cometsista ja kaksoisvoittohan sieltä irtosi. Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk vastasivat hopeamitalin arvoisesta esityksestä.

 

Fuskussa sai erillissäännöillä olla mukana tyttö- ja naisparit. Cometsilta kisaan osallistuikin kaksi naisparia, joista Liisa Nokso-Koivisto ja Veera Haukijärvi ylsivät finaaliin.

 

Rock'n'roll kisaajien määrä kasvoi viime GP-kisasta, kun Cometsista kisaan osallistui kaksi paria sekä tyttöjen että naisten formaatiot. Tyttöjen Liekehtivät tähdet nappasivat upeasti debyyttikisassaan pronssia. Naisten Rocky Roads ylsi hienosti viilatulla koreografiallaan luokkansa voittajaksi.

 

Rockabillyn yleisessä luokassa viisi Cometsin paria tanssi nopean ja vielä nopeamman tanssin. Luokan voiton nappasi tuttuun tapaan Timo Huhtinen ja Liisa Soini. Hopealle ylsivät Juha Martikainen ja Nina Kuuliainen, pronssille Jukka Salo ja Anne Ranta.

 

Lindy hoppaajien meno on mukavaa katsottavaa ja toivoisin heitä enemmän mukaan kisoihin. Mukana oli pareja Cometsista ja Tallinnan Dance Club MODUS:sta.

 

Kisan sympaattisin esitys sai yleisön myötäelämään kisavedon jokaisen sekunnin. Tallinnan Dance Club MODUSta edustava pari Brait Pärnik ja Kerla Kalm tanssi varmoin ottein lindy hopia oman luokkansa lapsi D:n ainoina osallistujina. Metrin mittaiset, kruunupäiset tanssijat  esiintyivät suvereenisti, yleisön taputtaessa ja huokailessa ihastuksesta.

 

Cometsin kisaedustajissa oli sekä noviiseja että kisalattialle paluun tehneitä tanssijoita. Tervetuloa joukkoon! Lisäksi mukana on paljon tanssijoita, jotka urakoivat päivän aikana useita lajeja. Kuten juniorimme Samuel ja Elise Vaulimo, joiden kisaurakan saldona oli kolme kultaista mitalia.

On hienoa, että näin upea joukko edustaa Cometsia! Hyvä me!

 

Kisajärjestelyt toimivat moitteettomasti ja tiukalla aikataululla mentiin ilman kommelluksia. Iso kiitos kaikille vapaaehtoisille kisajärjestelyistä vastanneille ja tietenkin kisaveturille Vammeljoen Hannalle!

 

Teksti: Leena Pirjamo

Kuva: Joonas Ahonen 

 

Susanna Reitamon kuvia

Joonas Ahosen kuvia

Kisavideoita Cometsin Yuotube-kanavalla

 


 

Rock- ja swing-tanssien GP-kisat Tampereella 18.3.2017

Kevätkauden toiset rock- ja swing-tanssien GP-kisat tanssittiin Tampereella Tanssiseura Spiralin järjestämänä lauantaina 18.3.2017. Comets lastasi tanssijansa bussiin Helsingissä klo 7.30 ja yhteiskuljetuksella matkattiin kohti Tesomakadun tanssihallia. Bussimatkalla valmistauduttiin päivän kisaan; nauru raikasi ja naistanssijoille luotiin kauniita kampauksia.

Tampereen kisapaikka on kilpailijan kannalta erittäin mukava - yhteisöllisyyden tunne on huikea. Se alkaa jo pukuhuoneeseen astuessa. Isotanssisali on muutettu kaikkien seurojen yhteiseksi pukuhuoneeksi, sohvaryhmissä keskustellaan ja tutustutaan uusiin tanssikavereihin, naulakoissa roikkuu tanssiasuja ja ilmassa on hiuslakan, kimalteen ja innostuksen suloinen sekamelska. Pukuhuoneessa tanssitaan, miehet vahaavat hiuksensa ojennukseen ja naiset punaavat huulensa ennen kisavetoja. Vaatteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin suoritusten välillä ja tanssijat onnittelevat iloisina toistensa kisavetoja. Kisapaikalla yleisö ympäröi lavaa ja on hyvin lähellä; yhteyden luominen yleisön kanssa on ainutlaatuista ja antaa paljon energiaa omaan esiintymiseen.

Elämänsä ensimmäisen kisakokemuksen Tampereella saivat uudet cometslaiset kisaajat Týna Zvelebilová ja lastensa perässä kisalattialle lähteneet Timo Laaksonen ja Saila Vaulimo. Hienoa saada uusia kisaajia edustamaan Cometsia!

Upean fiiliksen kisapäivään loivat osaltaan Cometsin omat kannustusjoukot - kiitos tsemppaamisesta!

Näin Comets loisti Tampereen GP-kisoissa:

BOOGIE WOOGIE

Juniori 1C: 2. sija Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo

Seniori A: 1. sija Timo Huhtinen - Pirkko Hirvelä, 4. sija Esa Kuivanen - Leena Pirjamo

Yleinen A: 2. sija Masi Saurén - Anna Tyutyunyuk, 4. sija Miika Aspiala - Emilia Reitamo

Yleinen BC: 1. sija Karri Rasinmäki - Marika Torniainen

Yleinen D: 1. sija Heikki Säteri - Kristýna Zvelebilová, 2. sija Ville Pessi - Vuokko Lipponen 

BUGG

Juniori 1C: 1. sija Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo

Seniori ABC: 1. sija Timo Huhtinen - Liisa Soini, 2. sija Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvelä, 4. sija Arno Louvo - Asta Usvakari, 5. Jukka Salo - Anne Ranta, 6. sija Esa Kuivanen - Susanna Paakkola

Seniori D: 1. sija Timo Laaksonen - Saila Vaulimo

Yleinen A: 2. sija Timo Huhtinen - Pirkko Hirvelä

Yleinen C: 2. sija Heikki Säteri - Salla Nuutinen

Yleinen D: 2. sija Ville Pessi - Vuokko Lipponen, 3. sija Marko Ikonen - Iiris Neuvonen, 6. sija Timo Laaksonen - Saila Vaulimo 

FUSKU

Juniori D: 2. sija Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo

Seniori ABC: 1. sija Timo Huhtinen - Liisa Soini, 2. sija Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvelä

Seniori D: 2. sija Timo Laaksonen - Saila Vaulimo

Yleinen AB: 1. sija Timo Huhtinen - Liisa Soini, 2. sija Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvelä, 5. sija Miika Aspiala - Emilia Reitamo

Yleinen D: 2. sija Ville Pessi - Vuokko Lipponen, 3. sija Marko Ikonen - Iiris Neuvonen, 5. sija Timo Laaksonen - Saila Vaulimo

LINDY HOP

Yleinen D: 1. sija Karri Rasinmäki - Marika Torniainen

ROCKABILLY

Yleinen: 1. sija Timo Huhtinen - Liisa Soini, 2. sija Juha Martikainen - Nina Kuuliainen, 3. Jukka Salo - Anne Ranta, 4. sija Kristian Enberg - Pia Näsman-Hao

 

Kiitos Tanssiseura Spiralille kisojen järjestämisestä ja cometslaisille osallistumisesta - nähdään Helsingin GP-kisoissa 8.4.2017!

 

Teksti: Marika Torniainen

Kuva: Timo Huhtinen

 


 

Comets isolla joukolla Kouvolan GP-kisoissa 26.11.2016

Cometsin Masi Sauren ja Anna Tyutyunyuk tanssivat boogie woogiessa hopeaa.

 

Kouvolan Terpsikerho järjesti ensimmäisen kerran Rock and Swing -tanssien GP-kisat 26.11.2016 Korian monitoimitalolla. Kisajärjestelyt sujuivat erinomaisesti. 

Cometslaisille järjestettiin ensimmäistä kertaa bussikuljetus kisoihin. 20 hengen bussi olikin täynnä kilpailijoita.

Buggin ja boogie woogien yleisen luokan voitti pari Juho Päivinen - Mari Munne Turun Bolerosta. Boogie woogien yleisessä luokassa Cometsin pareista Masi Saurén - Anna Tyutyunyuk sai hopeaa ja Hanna Vammeljoki - Pasi Ojala pronssia. Buggin yleisessä luokassa pronssia sai Cometsin Anssi-Ville Vänttinen - Hanna Vammeljoki.

Boogie woogien yleinen C -luokan voitti Cometsin Anssi-Ville Vänttinen - Liisa Nokso-Koivisto ja yleinen D -luokan Cometsin Atte Mäkinen- Hanna Nousiainen. Seniori A -luokassa Cometsin pareista Timo Huhtinen - Päivi Karvinen sai kultaa ja Esa Kuivanen - Leena Pirjamo hopeaa. Juniori 1 C -luokassa hopeaa sai Cometsin Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo.

Buggin yleinen C -luokan voitti Cometsin Atte Mäkinen - Hanna Nousiainen. Seniori A -luokassa Cometsin pareista hopeaa sai Timo Huhtinen - Liisa Soini ja pronssia Jarmo Soini - Mila Auvinen. Buggin juniori 1D -luokan voitti Cometsin Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo.

Fuskun yleinen A -luokassa Cometsin pareista hopeaa sai Timo Huhtinen - Liisa Soini ja pronssia Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvela. Yleinen C -luokassa Cometsin pareista hopeaa sai Jussi Eerola - Suvi Leskinen ja pronssia Miika Aspiala - Emilia Reitamo. Seniori A -luokassa kultaa sai Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvela ja hopeaa Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Rockabillyn kaikki palkinnot tulivat Cometsin pareille. Yleisen luokan kultaa sai Timo Huhtinen- Liisa Soini, hopeaa Jukka Salo -Anne Ranta ja pronssia Jarmo Soini - Mila Auvinen. Tulokkaat-luokan kultaa sai Simo Auvinen - Siiri Tamm ja hopeaa Kristian Enberg - Pia Näsman-Hao.

Kiitos kisojen järjestäjille ja kilpailuun osallistujille.

Kuva ja teksti: Timo Huhtinen


 

 

Cometsille menestystä omista GP-kisoista 22.10.2016

Boogie woogien yleisessä A-luokassa Cometsin pareista kuvan Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk voittivat hopeaa,
Pasi Ojala ja Hanna Vammeljoki ottivat pronssimitalit.

 

Lokakuun lauantaina Helsingin Herttoniemessä kisasi Suomen ja Viron rock’n’swing-tanssijoiden kerma Cometsin järjestämissä GP-kilpailuissa; lapsia, nuoria ja aikuisia. Lajeja oli tuttuun tapaan lähes kaikkia Cometsin lajeja, varsinkin kun laskee kisattujen lajien oheen esityksissä ja tauoilla lattialla nähdyt balboan ja west coast swingin.

Kisoissa oli dramatiikkaa hyvässä ja pahassa; kirjoittanen koko rock’n’swing-yhteisön näppiksellä toivoessani kilpailessaan polvensa loukaneelle Sadulle voimia sekä täydellistä ja pikaista toipumista!

Kisojen suuria ilon aiheita oli lukuisat uudet kisaajat. Näistä mainittakoon ensiksi Cometsin oma joukkue Rocky Roads (Elina Pasanen, Hanna Visuri, Hilla Peromaa, Outi Toijanniemi, Pirja Vitikka, Riikka Aalto), joka voitti rock’n’rollin naisformaatioiden sarjassa kultaa. Samoin uusina tulokkaina Cometsia edusti boogie woogien yleisessä D-luokassa Susanna Peltonen ja Otto Puomio, jotka voittivat luokassaan pronssia. Muista Cometsin boogie woogareista mitaleille pääsivät pari Samuel ja Elise Vaulimo, jotka voittivat juniori 1D luokan kultamitalit, yleisen C-luokan hopeamitalistipari Heikki Säteri – Eveliina Rahunen, seniori A -luokan parit Timo Huhtinen ja Päivi Karvinen sekä Esa Kuivanen ja Leena Pirjamo, jotka ottivat luokassaan kaksoisvoiton. Yleisessä A-luokassa Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk voittivat hopeaa, Pasi Ojala ja Hanna Vammeljoki ottivat pronssimitalit. Boogiessa oli muuten ensimmäistä kertaa vuosikausiin kaikki neljä yleisen sarjan erillistä taitoluokkaa.

Samuel ja Elise  Vaulimo voittivat juniori 1D -luokan kultaa myös buggissa. Buggin yleisessä C-luokassa Teemu ja Saara Mustonen sekä Heikki Säteri ja Eveliina Rahunen ottivat kaksoisvoiton, ja buggin seniori A -luokassa Timo Huhtinen ja Liisa Soini voittivat kultaa, Jan-Erik Juopperi ja Pirkko Hirvelä pronssia. Fuskussa seniori ABC-luokassa nähtiin myös Cometsin kaksoisvoitto, kun Jan-Erik Juopperi ja Pirkko Hirvelä sekä Timo Huhtinen ja Liisa Soini veivät kirkkaimmat mitalit. Jan-Erik Juopperi ja Pirkko Hirvelä voittivat myös yleisen A-luokan pronssimitalit. Lisäksi yleisessä C-luokassa Miika Aspiala ja Emilia Reitamo voittivat hopeaa.

Rockabilly oli tällä kertaa Cometsin heiniä. Tulokkaiden sarjassa kultaa toi Simo Auvinen ja Siiri Tamm. Yleisen luokan kaksoisvoitto varmistui järjestyksessä Timo Huhtinen ja Liisa Soini – Juha Martikainen ja Nina Kuuliainen. Lindy hopissa Kristian Setälä ja Saara Honkanen voittivat yleisen D-luokan hopeaa sekä Pasi Ojala ja Elisa Schäfer yleisen AB-luokan hopeamitalit.

Nämäkin kisat vaativat toteutuakseen lukuisten toimihenkilöiden ja talkoolaisten työpanoksen. Kiitos heille, kisat onnistuivat kokonaisuudessaan oikein hyvin, ja oli hienoa katsella vaihteeksi katsomon puolelta hienoja tanssivetoja huippuhyvään musiikkiin mainioissa puitteissa.

Teksti: Jussi Eerola
Kuva: Joonas Ahonen


 

Hurja kisamenestys Valkeakosken GP-kisoissa 17.9.2016

Cometsin pari Samuel ja Elise Vaulimo (oikealla) voittivat Juniori 1 D -luokassa kultaa buggissa ja boogie woogiessa.


Tanssiseura Rocking Flames ry järjesti Rock and Swing -tanssien GP-kisat Valkeakosken kaupunginteatterissa 17.9.2016. Cometsin kisamenestys oli huikea!

Junioreissa Cometsilla oli vain yksi pari, Samuel ja Elise Vaulimo, mutta he voittivat Juniori 1 D -luokassa sekä buggin että boogie woogien.

Yleisessä luokassa Cometsin Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi kulkivat Samuelin ja Elisen jalanjäljissä ja voittivat sekä buggin että boogie woogien yleisen A-luokan mestaruuden.

Fuskussa Cometsin pari Timo Huhtinen - Liisa Soini sai kultaa seniori ABC -luokassa ja pronssia yleisessä AB-luokassa, ja Cometsin pari Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvelä samoissa luokissa hopeaa ja 4. sijan. Fuskun yleisen C-luokan kultaa voitti Cometsin pari Miika Aspiala - Emilia Reitamo ja pari Jussi Eerola - Suvi Leskinen sai pronssia.

Buggin yleinen C-luokan kultaa voitti Cometsin pari Jussi Eerola - Suvi Leskinen, hopeaa sai pari Heikki Säteri - Eveliina Rahunen. Buggin seniori AB -luokan voitti Cometsin pari Jan-Erik Juopperi - Pirkko Hirvelä, ja kakkoseksi tuli pari Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Rockabillyn yleisen luokan voitti Cometsin pari Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Boogie woogien yleinen A-luokan voiton (Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi) lisäksi Cometsin pari Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki sai pronssia. Yleinen BC -luokassa kultaa sai Cometsin pari Anssi-Ville Vänttinen - Liisa Nokso-Koivisto. Yleinen D -luokan kullan nappasi Cometsin pari Karri Rasinmäki - Marika Torniainen ja hopeaa sai Cometsin Heikki Säteri - Eveliina Rahunen. Seniori AB -luokan voitti Cometsin pari Timo Huhtinen - Päivi Karvinen ja hopeaa sai pari Esa Kuivanen - Leena Pirjamo.

Tanssiseura Rocking Flames järjesti GP-kisat ensimmäistä kertaa ja hienosti meni! Kisajärjestelyt toimivat moitteettomasti ja yleisöä oli runsaasti paikalla. Teatterin katsomo oli mukava, ja kilpailijatkin pystyivät hyvin esiintymään lavalla. Kiitos kisojen järjestäjille ja kilpailuun osallistujille.

Kuva ja teksti: Timo Huhtinen

 

Comets menestyi SM-kisoissa 21.5.2016

Cometsin pari Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi voitti boogie woogien suomenmestaruuden ja sai hopeaa buggissa. Cometsin pari Masi Saurén - Jevgenia Salakhutdinova sai boogie woogiessa pronssia ja voitti lindy hopin suomenmestaruuden.

 

Rock and swing -tanssien SM-kisat pidettiin Hämeenlinnan Verkatehtaalla 21.5.2016. Comets osallistui
kisoihin isolla joukkueella. Kisamenestys oli oivallinen. Kaikki tulokset on julkaistu Baunssin sivuilla.

Comets sai yleisen luokan mestaruudet boogie woogiessa (Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi) sekä lindy hopissa (Masi Saurén - Evgenia Salakhutdinova).

Yleisen luokan mestaruuksien lisäksi boogie woogien yleisen D-luokan kaikki mitalisijat tulivat Cometsiin.
Voittajaksi tanssi pari Karri Rasinmäki - Marika Torniainen, hopeaa sai pari Samuel Adouchief - Veera
Haukijärvi ja pronssia Heikki Säteri - Eveliina Rahunen.

Boogie woogie seniori champion -luokan hopeaa sai pari Timo Huhtinen - Päivi Karvinen ja pronssia pari Esa Kuivanen - Asta Usvakari. Boogie woogie juniori 1 -luokassa pronssia sai Cometsin pari Samuel Vaulimo - Elise Vaulimo.

Bugg yleinen D -luokassa hopeaa tanssi Cometsin pari Antti Niemi - Anniina Petäjäjärvi. Bugg seniori
champion -luokassa jaetulle toiselle sijalle tulivat parit Jan-Erik Joupperi - Pirkko Hirvelä ja Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Rockabillyn yleinen champion -luokassa Cometsin pareista hopeaa sai Juha Martikainen - Niina Kuuliainen
ja pronssia Jarmo Soini - Mila Auvinen.

Fusku yleinen D -luokassa Cometsin pareista hopeaa sai Miika Aspiala - Emilia Reitamo ja pronssia Samuel
Adouchief - Veera Haukijärvi. Fusku seniori champion -luokassa Cometsin pareista hopealle tuli Timo
Huhtinen - Liisa Soini ja pronssille Jan-Erik Joupperi - Pirkko Hirvelä.

Rock and swing formaatiokilpailuun osallistui neljän valkeakoskelaisen joukkueen lisäksi Cometsin
RokkiKiitäjät (Nea Hirsimäki, Mimosa Lindgren, Henriikka Sainio ja Oona Tiesmäki), joka tuli kisassa
neljänneksi.

Kilpailupaikka oli hieno. Kisalattia oli hiukan pieni varsinkin buggiin, mikä rajoitti huippuparien
näyttävimpien liikkeiden tekemistä. Kiitos kisat järjestäneelle Baunssille sekä kaikille vapaaehtoisille
kisajärjestelyihin osallistuneille.

Teksti ja kuva: Timo Huhtinen


 

Kansainvälistä kilpailumenestystä Cometsin parille Masi Saurén - Jevgenia Salakhutdinova!

 

Cometsin pari Masi Saurén - Jevgenia Salakhutdinova saavutti neljännen sijan boogie woogien World Masters -kilpailussa Pietarissa 7.5.2016. Voiton vei ranskalaiset Thomas Audon ja Sophie Allaf. Toisena suomalaisparina kilpailussa oli Cometsin Pasi Ojala ja Hanna Vammeljoki, joiden sijoitus oli 16.

 

 

 

 


 

Cometsin pari Tuomas Sillanpää -Reetta Koivuniemi (vasemmalla) saivat kultaa boogie woogien yleisessä luokassa. Keskellä toiseksi tullut Baunssin pari Juho Päivänen - Mari Munne. Pronssin vei pari Masi Saurén - Evgenia Salakhutdinova Cometsista.

Hienot GP-kisat Alppilassa 23.4.2016

 

Comets järjesti rock ja swing -tanssien GP-kisat Alppilan koululla 23.4.2016. Comets menestyi hienosti: yleisen luokan voittoon ylsivät boogie woogiessa ja buggissa pari Tuomas Sillanpää - Reetta Koivunen, lindy hopissa pari Pasi Ojala - Elisa Schäfer ja rockabillyssä pari Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Rock and rollia hallitsi Valkeakosken Rocking Flames. Lapsi- ja junioriluokissa Hämeenlinnan Baunssi oli ylivoimainen. Cometsin junioripari Samuel ja Elise Vaulimo olivat boogie woogien juniori 1 D -luokassa hienosti toisena.

Kisojen ilopillerit tulivat Tallinnasta Modus Eestistä, jonka parit voittivat lindy hopin lapsi- ja junioriluokat. Oli hienoa saada virolaisia mukaan kisoihin.

Boogie woogie yleinen A -luokassa nähtiin todellisia huippusuorituksia. Tuomaksen ja Reetan voiton lisäksi Cometsin pari Evgenia Salakhutdinova ja Masi Saurén oli kolmas ja pari Pasi Rajala - Hanna Vammeljoki neljäs.

Boogie woogie yleinen BC -luokan voitti Cometsin pari Jussi Eerola - Suvi Leskinen ja kolmanneksi tuli pari Anssi-Ville Vänttinen - Liisa Nokso-Koivisto. Yleinen D -luokan kaikki mitalit tulivat Cometsille. Kultaa sai pari Heikki Säteri - Eveliina Rahunen, hopeaa pari Atte Mäkinen - Hanna Nousiainen ja pronssia pari Teemu Hietanen - Elisa Schäfer.

Bugg yleinen A -luokan kärjen taso oli kova. Voitoin vei Cometsin Tuomas ja Reetta ennen Baunssin paria Juho Päivinen - Mari Munne. Cometsin pari Anssi-VIlle Vänttinen - Hanna Vammeljoki oli viides ja pari Timo Huhtinen - Pirkko Hirvelä kuudes.

Bugg yleinen C -luokan voitti Cometsin pari Atte Mäkinen - Hanna Nousiainen ja pari Jussi Eerola - Suvi Leskinen oli kolmas. Bugg Rising Star -luokan voitti Cometsin pari Ossian Harting - Kaisa Kätkä. Bugg seniori A-luokassa Cometsin pari Timo Huhtinen - Liisa Soini oli toinen ja pari Jan-Erik Joupperi - Pirkko Hirvelä kolmas.

Lindy hop yleinen A -luokan voittivat Cometsin Pasi Ojala ja Elisa Schäfer. Cometsista yleinen D -luokan voiton vei pari Jarmo Kuosmanen - Tuula Tuure ja toiseksi tuli pari Kristian Setälä - Amanda Peltomaa.

Fuskun yleisessä D-luokassa Cometsin pareista voiton vei pari Miika Aspiala - Emilia Reitamo ja hopeaa sai pari Jarmo Kuosmanen - Tuula Tuure.

Rockabillyn kaikki mitalit menivät Cometsille. Yleisen luokan voitti pari Timo Huhtinen - Liisa Soini, toiseksi tuli pari Juha Martikainen - Nina Kuuliainen ja jaetun kolmannen sijan saivat pari Jukka Salo - Anne Ranta ja pari Tommi Risto - Sanna Ala-Kleme. Tulokkaat-luokan voitti pari Kristian Enberg - Pia Näsman ja hopeaa sai pari Vesa Hintsanen - Siiri Tamm.

Kilpailusuoritusten välissä nähtiin taidokas Cometsin lapsiparin bugg-tanssiesitys. Kilpailujärjestelyt toimivat hienosti ja palkintojen jako hoidettiin mukavan rivakasti. Cometsista vapaaehtoisina kisajärjestelijöinä toimivat niin aikuiset kuin junioritkin. Kiitos heille kaikille!

Teksti: Timo Huhtinen


 

Suomelle kaksi kultaa rock&swing -tanssien PM-kisoissa!
 

Rock&swing -tanssien pohjoismaiden mestaruuskisat järjestettiin Tanskan Odensessa 16.4.2016. Lajeista esillä olivat boogie woogie, rock'n'roll, bugg, lindy hop ja swing fun - ikäsarjoista juniorit, yleinen sekä seniorit. Suomesta kilpailuihin osallistui kovatasoinen joukkue ja palkintopallilla juhli neljä suomalaisparia.

Rock'n'rollissa suomalaismenestystä saatiin, kun junioripari Jaakko Kuusisto - Siiri Luoma Valkeakoskelta ylsi finaalissa kolmannelle sijalle.

Boogie woogiessa Suomi vei sekä yleisen että senioriluokan voitot. Senioriluokassa voiton veivät lahtelaiset Otto Valtamo ja Heli Hämäläinen ja boogie woogien yleisessä luokassa  pohjoismaiden mestaruuden nappasivat helsinkiläiset Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Hallitseva mestaripari Juho Päivinen - Mari Munne sijoittui tänä vuonna hopealle. Boogie woogien yleisen luokan kolmas finalistipari Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki sijoittui viidenneksi.

Boogie woogien junioriluokassa Tommi Tiitta - Salla Äijänaho sijoittuivat viidenneksi.

Buggin yleisen luokan finaaliin pääsi kaksi suomalaisparia, joista Juho Päivinen - Mari Munne sijoittui viidenneksi ja Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi hopealle.

Cometsin Jarmo Soini ja Mila Auvinen olivat swing funissa sijalla 6.
 

Teksti: Pirja Vitikka


 

Cometsin Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi palasivat voitokkaasti kisalattialle.

Comets iskussa Tampereen GP-kisoissa

 

Comets osallistui isolla joukolla rock and swing -tanssien GP-kisoihin Tampereella 19.3.2016. Cometsin
junioreita ei tällä kertaa ollut mukana. Sen sijaan mukana oli reilun vuoden tauon jälkeen pari Tuomas
Sillanpää - Reetta Koivuniemi, joka voitti sekä buggin että boogie woogien yleisen luokan.

Comets voitti lähes kaikki aikuisten luokat. Boogie woogien yleisen BC-luokan voitti pari Anssi-Ville
Vänttinen - Liisa Nokso-Koivisto, D-luokan Teemu Hietanen - Elisa Schäfer ja seniori A-luokan Timo
Huhtinen - Päivi Karvinen.

Lindy hopin yleisen AB-luokan voiton vei Cometsin pari Pasi Ojala - Elisa Schäfer ennen neljää Swing Teamin paria.

Cometsin pareista Buggin BC-luokan voitti pari Timo Huhtinen - Pirkko Hirvelä ja D-luokan Heikki Säteri -
Eveliina Rahunen.

Fuskun yleisen luokan voitto meni Swing Teamille, mutta D-luokan voitti Cometsin pari Miika Aspiala -
Emilia Reitamo. Seniori A-luokan voitti pari Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Rockabillyn yleisessä luokassa Comets sai kolmoisvoiton. Pari Timo Huhtinen - Liisa Soini voitti, Jukka Salo -
Anne Ranta oli toinen ja Otto Mannila - Miina Manninen kolmas.

Kilpailujärjestelyt toimivat hyvin ja palkintojen jako hoidettiin mukavan rivakasti.

Seuraavat GP-kisat järjestää Comets Alppilan koululla 23.4.2016. Niidenkin, jotka eivät ole aikaisemmin
kilpailleet, kannattaa osallistua. Kilpaileminen kehittää omaa tanssia enemmän kuin moni uskookaan.

Timo Huhtinen


 

Nklas Hagel - Laura Hell

Rock&Swing -tanssien GP-kisasyksy polkaistiin käyntiin 19.9.2015 Helsingissä!
 

Rock'n'rollissa B-luokan voiton vei Niklas Hagel-Laura Hell, buggin ja boogie woogien AB-luokan voiton veivät Juho Päivinen - Mari Munne, lindy hopin B-luokassa voittoon tanssi Jukka Vaittinen - Satu Virtapohja ja fuskun ABC-luokan voitti Simo Metsäranta - Milja Äijö.

Vanhimpien junnujen boogie woogien ja buggin luokissa voiton veivät Tommi Tiitta - Sanni Laine. Rokin lapsi-luokassa kisasi mahtavasti neljä paria Valkeakosken Rocking Flamesista, joka on vasta tänä vuonna perustettu uusi seura. Paljon onnea uudelle seuralle - mahtavaa kehitystä havaittavissa tässä meidän rs-maailmassamme!

Jo perinteeksi muodostuneessa formaatio-kisassa oli kolme tyttöjoukkuetta, joista kaksi Valkeakoskelta ja yksi Helsingistä. Voiton vei Valkeakosken Rocking Flamesin Supertytöt.

Rockabillyn yleisessä luokassa oli neljä paria, joista yksi tullut Puolasta asti. Pawel ja Ewa Krzywina kertoivat katsoneensa netistä rockabilly-videoita ja tulleensa pitämään kisalattialla hauskaa. Pari on oikeammin rock'n'rollin kisaajia ja opettajia ja heillä on tanssikoulu Puolassa. Voiton rockabillyn yleisessä luokassa vei Timo Huhtinen - Liisa Soini.

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja kilpailun järjestämiseen osallistuneille!

 


 

Cometsin tanssijat menestyivät SM-kilpailuissa 9.5.2015


Rock- & swing-tanssien SM-kilpailuissa Cometsin kirkkaimpina tähtinä loistivat Masi Saurén ja Evgenia
Salakhutdinova, jotka tanssivat upeasti kultaa sekä lindy hopin että boogie woogien champion-luokassa.

Boogie woogien junioriluokassa kultaa saivat Urho ja Aura Mikkonen. Fuskun senioriluokassa voiton
veivät Timo Huhtinen ja Liisa Soini.

Cometsin järjestämät SM-kilpailut kokosivat Pasilan Urheiluhallin täyteen tanssijoita ja kannustusjoukkoja
lauantaina 9.5. Kilpailupäivä koostui taitavista suorituksista, iloisesta pilkkeestä ja mitalisijoista, joita
Cometsin tanssijat saavuttivat seuraavasti.

Rock’n’rollin lapsi 2 -luokassa Santtu Majuri – Mimosa Lindgren saivat pronssia energisellä esityksellään.
Rock’n’rollissa kilpailtiin myös formaatiossa. Kolmesta ryhmästä Cometsin Rokkikiitäjät saavutti
formaatioesityksellään hienosti hopeaa.

Rockabillyssa Tommi Risto – Sanna Ala-Kleme tanssivat hopeaa ja Jarmo Soini – Mila Auvinen pronssia.
Boogie woogien champion-luokassa Masi Saurén – Evgenia Salakhutdinova saavuttivat kultaa. Ensimmäistä vuotta aikuisten sarjassa kilpaileva pari Benjamin Nousiainen – Anniina Laine tanssivat pronssille. Boogie
woogien yleisessä D-luokassa Heikki Säteri – Vuokko Lipponen veivät voiton ja Marko Ikonen – Salla Mäkelä
tulivat toiseksi. Senioriluokassa Timo Huhtinen – Päivi Karvinen saivat hopeaa ja Esa Kuivanen – Asta
Usvakari pronssia.

Boogie woogien juniori 1 -luokassa Urho Mikkonen – Aura Mikkonen valloittivat osaamisellaan sekä
tuomariston että yleisön ja saavuttivat hienosti kultaa.

Buggissakin Cometsin parit valloittivat useampia palkintosijoja. Champion-luokassa Masi Saurén – Tiina
Aalto tulivat toiseksi ja Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki kolmanneksi. Yleisessä D-luokassa Heikki Säteri –
Vuokko Lipponen tanssivat ensimmäiselle sijalle. Toiseksi tulivat Marko Ikonen – Salla Mäkelä.

Senioriluokassa Timo Huhtinen – Liisa Soini saavuttivat hopeaa ja Jarmo Soini – Mila Auvinen pronssia.
Fuskun champion-luokassa Benjamin Nousiainen – Anniina Laine saivat hopeaa. Senioriluokassa Timo
Huhtinen – Liisa Soini voittivat upeasti kultaa. Pronssia sai niin ikään Cometsin pari Jarmo Soini – Mila
Auvinen.

Kilpailuja oli mahdollista seurata myös suorana lähetyksenä verkon välityksellä. Taitaviin suorituksiin ja
kisapäivän tunnelmaan voi palata myös jälkikäteen, kun tallenne julkaistaan.


 

Kisaraportti Valkeakoskelta

 

Sunnuntaina 12.4.2015 tanssiseura Marimba Valkeakoskelta isännöi vuoden kolmansia rock'n'swing - GP kisoja. Cometslaiset olivat jälleen sankoin joukoin mukana ja saimme hienoja sijoituksia. 

Fuskun yleisessä D -luokassa pronsille tanssivat pari Marko Ikonen - Salla Mäkelä. Fuskun senioriluokassa hopealle tanssivat pari Jarmo Soini - Mila Auvinen ja kultaa tanssivat pari Timo Huhtinen - Liisa Soini. 

 
Rockabillyssa Comets juhli upeasti kolmoisvoittoa, pronssille tanssivat pari Timo Huhtinen - Liisa Soini, hopealle tanssivat pari Jarmo Soini - Mila Auvinen ja voiton veivät upesti ensimmäisissä kisoissaan pari Tommi Risto - Sanna Ala-Kleme. 
 
Kilpailuissa tanssittiin myös RS formaatio -kisa joissa Cometsin Rokkikiitäjät sijoittuivat upeasti hopealle.
 

Buggin 1D senioriluokassa voitto meni parille Jukka Salo - Anne Ranta. Seniori 1A luokassa Pronssille tanssivat pari Timo Huhtinen - Liisa Soini ja hopealle tanssivat pari Jarmo Soini - Mila Auvinen. 


Buggin yleisessä D-luokassa pronssille tanssivat pari Marko Ikonen - Salla Mäkelä ja hopealle tanssivat pari Heikki Säteri - Vuokko Lipponen. 
 

Buggin A luokassa pronssille tanssivat Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki.

 

Boogie Woogien Juniori 1D luokassa voiton veivät Urho Mikkonen - Aura Mikkonen. Yleisessä D luokassa pronssille tanssivat pari Marko Ikonen - Salla Mäkelä. Senioriluokassa hopealle tanssivat pari Esa Kuivanen - Asta Usvakari.

 

Yleisessä BC -luokassa hopealle tanssivat pari Anssi-Ville Vänttinen - Liisa Nokso-Koivisto ja voitto meni hienosti parille Miika Aspiala - Emilia Reitamo.

 
Boogie woogien A luokassa pronssille tanssivat pari Benjamin Nousiainen - Anniina Laine.
 

Comets onnittelee kaikkia sijoittuneita ja kiittää jokaista kilpailijaa! 

 

Vuoden toiset Rock´n´Swing GP-kilpailut tanssittiin Tampereella!

Tampereen Tesomalla tanssittiin vuoden 2015 toisia GP-kilpailuja tanssiseura Spiralin ja tanssiseura Swing Teamin yhteisvoimin järjestetyissä kisoissa. Cometsista oli paikalla jälleen edustusta ja sijoituksia saimme taas seuramme nimissä.

valokuva Sakari Reitamo

Rockabillyssä osanottajia oli pitkästä aikaa runsaammin ja Comets otti ylpeästi kolmoisvoiton. Pronssia tanssi pari Jukka Salo – Anne Ranta, hopealle sijoittuivat Jarmo Soini – Mila Auvinen sekä kultaa tanssivat Timo Huhtinen – Liisa Soini

Fuskun senioreissa pronssia tanssivat pari Jarmo Soini – Mila Auvinen ja kultaa tassivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Fuskun D-luokassa hopealle tanssivat pari Teemu Hietanen – Elisa Schäfer.

Bugg senioreissa pronssia tanssivat pari Jarmo Soini – Mila auvinen ja hopealle tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggin D-luokassa hopealle tanssivat Marko Ikonen – Salla Mäkelä ja kultaa tanssivat pari Heikki Säteri – Vuokko Lipponen. Buggin BC-luokassa pronssille tanssivat pari Arno Louvo – Riia Pyysalo ja hopealle tanssivat hienosti pari Teemu Mustonen – Saara Mustonen.

Boogie woogien senioriluokassa pronssille tanssivat pari Esa Kuivanen – Asta Usvakari ja hopealle tanssivat pari Timo Huhtinen – Päivi Karvinen. Boogie woogien D-luokassa pronssille tanssivat pari Heikki Säteri – Vuokko Lipponen, hopealle tanssivat pari Marko Ikonen – Salla Mäkelä ja kultaa ottivat ansaitusti pari Anssi-Ville Vänttinen – Liisa Nokso-Koivisto. Boogie Woogien BC-luokassa pronssia tanssivat pari Jussi Eerola – Suvi Leskinen ja kultaa tanssivat upeasti pari Miika Aspiala – Emilia Reitamo. Boogie woogien kirkkaammassa luokassa tiensä hopeasijalle taistelivat Masi Saurén – Evgenia Salakhutdinova.

Comets onnittelee sydämellisesti kaikkia sijoittuneita!


 

Rock´n´Swing GP-Kilpailut Hämeenlinnassa 25.1.2015

Vuoden 2015 GP-kilpailukauden avajaiset vietettiin Hämeenlinnassa tanssiseura Baunssin isännöimänä. Comets sai jälleen olla ylpeä kisapareistaan ja menestystä saavutettiin.

Fuskun seniori-luokassa kultaa tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Niin ikään Fuskun D-luokassa kultaa tanssivat Jussi Eerola – Suvi Leskinen.

Rockabillyssä ykkössijalle tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini.

Buggin senioriluokassa hopealle tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggin D-luokassa Comets otti hienosti kolmoisvoiton, pronssille tanssi pari Marko Ikonen – Salla Mäkelä, hopealle pari Jussi Eerola – Suvi Leskinen ja voitto meni parille Heikki Säteri – Vuokko Lipponen. Buggin yleisessä luokassa hopealle tanssivat hienosti Masi Saurén – Tiina Aalto.

Boogie woogien senioriluokassa hopealle tanssivat pari Esa Kuivanen – Asta Schakir ja voiton veivät pari Timo Huhtinen – Päivi Karvinen. Boogie woogien D-luokassa Comets juhli jälleen kolmoisvoittoa, pronssille tanssivat pari Marko Ikonen – Salla Mäkelä, hopealle pari Anssi-Ville Vänttinen – Liisa Nokso-Koivisto ja voiton veivät pari Heikki Säteri – Vuokko Lipponen. Boogie woogien C-luokassa hopealle tanssivat hienosti Pari Jussi Eerola – Suvi Leskinen ja yleisessä luokassa hopealle tanssivat hienosti pari Masi Saurén – Evgenia Salakhutdinova ja pronssia ottivat Benjamin Nousiainen – Anniina Laine.

Comets onnittelee kaikkia sijoittuneita pareja ja kiittää kaikkia Cometslaisia kisapareja kilpailuaktivisuudesta!


 

Rock'n'Swing GP-kilpailut Lahdessa 22.11.2014

Vuoden 2014 viimeisiä GP-kilpailuita tanssittiin Lahdessa Jam´n´Roll tanssiseuran isännöimänä lauantaina 22.11.2014. Cometsilla oli kilpailuissa hieno edustus ja saimme jälleen seurallemme menestystä.

Fuskun senioriluokassa kultaa tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini ja Juniori BC-luokassa hopealle tanssivat pari Benjamin Nousiainen – Anniina Laine. Fuskun D-luokassa pronssille tanssivat pari Kalevi Hämäläinen – Tiina Tuomaala ja hopealle tanssivat Eerola Jussi – Leskinen Suvi. Fuskun ABC –luokassa hopealle tanssivat pari Teemu Mustonen – Saara Mustonen.

Rockabillyssä kultaa tanssivat pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggan senioriluokassa pronssille tanssivat Kalevi Hämäläinen – Tiina Tuomaala ja kultaa tanssivat Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggan D-luokka oli tällä kertaa Cometsin juhlaa kolmoisvoitolla, pronssia tanssivat pari Jarmo Kuosmanen – Saana Syrjäläinen, hopeaa pari Jussi Kiiskilä – Ulla Anttila ja voiton ottivat pari Jussi Eerola – Suvi Leskinen. Buggin GP –luokassa pronssille tanssivat pari Pasi Ojala- Hanna Vammeljoki.

Lindu Hopin D-luokassa pronssille tanssi pari Jarmo Kuosmanen – Saana Syrjäläinen ja kultaa tanssivat pari Jussi Kiiskilä – Ulla Anttila.

Boogie woogien juniori 2 GP luokassa voittoon tanssivat pari Benjamin Nousiainen – Anniina Laine. Senioriluokassa voittoon tanssivat Timo Huhtinen – Päivi Karvinen. D-luokassa voittoon tanssivat Marko Ikonen – Veera Haukijärvi. Boogie woogien yleisessä GP-luokassa hopealle tanssivat pari Masi Saurén – Evgenia Salakhutdinova.

Comets onnittelee kaikkia sijoittuneita ja kiittää aktiivisesta kilpailuvuodesta 2014!


 

Lokakuun GP-kisat karkeloitiin Hämeenlinnassa!

Syksyn toiset rock´n´swing GP-kilpailut tanssittiin 18.10.2014 Hämeenlinnassa Baunssin isännöimänä. Cometsilaisilla oli kilpailuissa hieno edustus ja kilpailumenestystä saavutimme myös.
 
Fuskun juniori B-luokassa pronssille tanssivat pari Benjamin Nousiainen – Anniina Laine. Fuskun ABC-luokassa niin ikään pronssille tanssi pari Teemu Mustonen – Saara Mustonen.
 
Lindy Hopin D-luokassa hopealle tanssi pari Erkki Ikäheimo –Sanna Schildt.
 
Buggin D-luokassa voittoon tanssivat pari Teemu Mustonen –Saara Mustonen. Buggin ABC-luokassa hopealle tanssivat Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
 
Boogie Woogien juniori B-luokassa voittoon tanssivat Benjamin Nousiainen – Anniina Laine. Boogien D-luokassa pronssille tanssivat Heikki Säteri – Vuokko Lipponen ja kultaa ansaitusti nappasivat Anssi-Ville Vänttinen – Liisa Nokso-Koivisto. ABC-luokassa kirkkaimman mitalin saivat toistaiseksi viimeisissä GP-kisoissaan kisannut pari Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
Comets onnittelee kaikkia mitalisteja!

 

Syksyn ensimmäiset kisat!

Syksyn ensimmäisiä rock´n´swing GP-kilpailuita tanssittiin Naantalissa Turun Flying steps –tanssiseuran isännöimänä 20.9.2014. Cometsilla oli kilpailuissa hieno edustus ja tuloksia saavutettiin seuraavanlaisesti

Fuskun D-luokassa hopealle tanssivat pari Kalevi Hämäläinen –Tiina Tuomaala. Fuskun A-luokassa pronssille tanssi pari Timo Huhtinen – Liisa Soini.

 
Rockabillyssä kultaa tanssivat Timi Huhtinen – Liisa Soini.

 
Buggissa D-luokan voittoon tanssivat pari Mustonen Teemu –Mustonen Saara. Buggin C-luokassa hopealle tanssivat Arno Louvo – Riia Pyysalo. Buggin senioriluokassa hopealle tanssivat Timo Huhtinen – Liisa Soini. A-luokan voitto tuli Cometsin tähtiparille Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
Boogie Woogien tuloksia laskettiin pitkään ja hartaasti. Cometsilla oli myös boogiessa hienoa menestystä. Boogie Woogien senioriluokassa pronssille tanssivat pari Esa Kuivanen – Asta Schakir ja hopealle tanssivat pari Timo Huhtinen – Päivi Karvinen. Kovatasoisessa Boogie Woogien C-luokassa hopealle tanssivat pari Jussi Eerola – Suvi Leskinen ja voiton vei pari Miika Aspiala –Emilia Reitamo. Boogie Woogien A-luokassa voittoon tanssivat tuttuun tapaan Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
Comets onnittelee kaikkia mitalisteja!

 

Cometsin kilpailukevät huipentui SM-kisoihin kulttuuritalolla 10.5.2014!

Kauden 2014 kilpailukevät päättyi menneenä lauantaina huipentuen Cometsin isännöimiin Rock&Swing SM-kilpailuihin. Kilpailupäivä oli vauhdikas ja seura saikin paljon hienoja sijoituksia.
Rock'n'rollissa parimme Joonas Ahonen – Outi Suomi ottivat upeasti SM-pronssia. Rokissa oli mukana nyt myös ensimmäistä kertaa Cometsin formaatioryhmä Rokkikiitäjät, joka pääsi kilpailemaan Marimban joukkuetta vastaan. Formaatiotyttömme sijoittuivat hienosti hopealle.
Rockabilly oli näin ollen myös Cometsin hallussa. Tulokasluokassa pronssille tanssi pari Raimo Salin – Sanna Ala-Kleme, hopealle tanssi Pasi Moilanen – Enni Väisänen ja kultaa otti upeasti Ville Takala – Tita Talvisalo. Rockabilly champion-luokassa hopealle tanssi Kai Havukainen – Ulla Anttila ja kultaa otti pari Pekka Laine – Marjaana Piironen.
Fuskun senioriluokassa pronssille tanssivat hienosti pari Jarmo Soini – Mila Auvinen ja kultaa ottivat Timo Huhtinen – Liisa Soini. Fuskun D-luokassa hopealle sijoittuivat Kalevi Hämäläinen – Tiina Tuomaala.
Lindy hopin D-luokassa tanssi upeasti hopeaa Cometsin pari Jussi Kiiskilä – Outi Salonen. Niinikään Lindy Hopin Champion luokassa kultainen pokaali pysyi Cometsilla, voiton vei pari Masi Saurén - Evgenia Salakhutdinova.
Buggin senioriluokassa Cometsilla oli kaksoisvoitto, hopealle sijoittui pari Jarmo Soini – Mila Auvinen ja kultaa sai pari Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggin D-luokassa voiton vei Kalevi Hämäläinen – Tiina Tuomaala. Buggin Champion-luokassa suomenmestaruudet tulivat tuttuun tapaan Cometsille. Pronssia tanssi Masi Saurén – Tiina Aalto ja mestaruus meni totutusti parille Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
Boogie woogien senioreissa kultaa tanssivat Timo huhtinen – Päivi Karvinen. Boogie woogien Champion luokassa pronssia tanssi Masi Sauren – Evgenia Salakhutdinova ja Suomen mestaruus meni, nyt jo kolmannen kerran parille Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.
Comets on erittäin ylpeä kaikista kilpailupareistaan ja onnittelee lämpimästi voittajia ja sijoittuneita!
Kisat olivat suuri taloudellinen ja talkoovoimia vaatinut ponnistus ja Cometsin hallitus haluaa kiittää kaikkia järjestelyihin osallistuneita ja yhteistyökumppaneitaan tuesta. Kilpailuista nähdään koostelähetys YLE:llä la 24.5. klo 16:00.

 

Vuoden 2014 kolmansia Rock´n´Swing GP-kilpailuita tanssittiin 5.4.2014
Kotkassa, tanssiseura Kotkan Hyrrien isännöimänä.

Totuttuun tapaan Cometsilla oli paikalla hieno edustus ja seuramme tanssijat saivat myös
upeita sijoituksia.

Fuskun D-luokassa pronssia ottivat pari Jussi Kiiskilä-Outi Salonen ja
hopeaa tanssivat Kalevi Hämäläinen-Tiina Tuomaala. C-luokassa pronssille
tanssivat Kai Havukainen-Ulla Anttila. AB-luokassa pronssille tanssivat
Arno Louvo-Ria Pyysalo ja hopealle tanssivat Timo Huhtinen-Liisa Soini.

Buggissa senioriluokassa pronssille tanssivat Timo Huhtinen-Liisa Soini.
D-luokassa hopealle tanssivat Marko Ikonen-Outi Suomi ja voiton otti pari
Kalevi Hämäläinen-Tiina Tuomaala. BC-luokassa voiton nappasi pari Pasi
Ojala-Hanna Vammeljoki ja A-luokassa hopealle tanssivat upeasti pari Tuomas
Sillanpää-Reetta Koivuniemi.

Rockabillyssä Comets otti kaksoisvoiton, hopealle tuli pari Timo
Huhtinen-Liisa Soini ja kultaa tanssivat Kai Havukainen-Ulla Anttila.

Lindy Hopin D-luokassa hienosti hopealle tanssi Cometsin pari Jussi
Kiiskilä-Outi Salonen.

Rock´n´Roll GP yleisessä luokassa hopealle tanssivat Joonas Ahonen-Outi
Suomi.

Boogie Woogiessa C-luokassa hopealle tanssi upeasti pari Jussi
Eerola-Pirkko Hirvelä. A-luokassa pronssille tanssivat pari Masi
Saurén-Evgenia Salakhutdinova ja voittoon ylsi hallitseva suomen
mestaripari Tuomas Sillanpää-Reetta Koivuniemi.

Comets onnittelee kaikkia pareja!


 

Valkeakoskella tanssittiin vuoden toiset rock'n'swing GP-kilpailut
1.3.2014

Cometsilla oli kisoissa hieno edustus ja menestystä satoi jälleen
pareillemme. Rockabillyn yleisessä luokassa hopealle tanssivat Timo
Huhtinen - Liisa Soini ja kultaa ottivat pari Kai Havukainen - Ulla
Anttila.

Fuskussa BC-luokassa hopealle tanssivat Kai Havukainen - Ulla Anttila ja
A-luokassa pronssille tanssivat Timo Huhtinen - Liisa Soini ja hopealle
tanssivat pari Teemu Mustonen - Saara Mustonen.

Lindy Hopin A-luokassa voittoon tanssivat Jean-Philippe Delort - Matleena
Kortesalmi.

Buggin seniori-luokassa kultaa tanssivat Timo Huhtinen - Liisa Soini.
D-luokassa pronssille tanssivat pari Marko Ikonen - Outi Suomi ja kultaa
tanssivat Kalevi Hämäläinen - Tiina Tuomaala. Buggin C-luokassa hopealle
tanssivat Arno Louvo - Ria Pyysalo. Buggin A-luokassa voittoon tanssivat
Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi.

Rock'n'rollin B-luokassa voittoon tanssivat Joonas Ahonen - Outi Suomi.

Boogie woogien D-luokassa voittoon tanssivat Esa Koivunen - Asta Schakir ja
A-luokassa Comets hallitsi kirkkaimpia sijoja. Hopealle tanssi pari Tuomas
Sillanpää - Reetta Koivuniemi ja voittoon tanssivat pari Jean-Philippe Delort
- Matleena Kortesalmi.

Fuskun lapsi 2D-luokassa, ensimmäisissä kisoissaan (!), nappasivat
upeasti hopeaa Mimosa Lindgren - Helmi Piironen. Cometsin junnuja oli paikalla enemmänkin ja he osallistuivat upeassa rokki-showssa. Katso video >>

Comets onnittelee kaikkia voittajia!


 

Cometsilla menestystä kauden ensimmäisissä GP-kilpailuissa!

Hämeenlinnassa tanssittiin rock´n´swing GP-kilpailut sunnuntaina 2.2.2014
kauden ensimmäistä kertaa. Cometsilla oli paikalla upea edustus ja parimme
saavuttivat hienoja tuloksia.

Rock´n'rollin B-luokassa kultaa tanssivat Joonas Ahonen - Outi Suomi ja
hopealle tanssivat Otto Lähteenkorva - Kati Kulmala.

Rockabillyn yleisessä luokassa kultaa tanssivat Timo Huhtinen - Liisa
Soini.

Fuskun D-luokassa pronssille tanssivat pari Kalevi Hämäläinen - Tiina
Tuomaala ja fuskun AB-luokassa pronssille tanssivat pari Timo Huhtinen -
Liisa Soini.

Buggin D-luokassa pronssille tanssivat Esa Kuivanen - Asta Schakir ja
hopealle tanssivat pari Kalevi Hämäläinen - Tiina Tuomaala. Buggin
C-luokassa pronssille tanssivat pari Arno Louvo - Ria Pyysalo ja kultaa
tanssivat Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki. Erittäin kovatasoisessa buggin
AB-luokassa kisalattioille paluun tehnyt Masi Sauren tanssi pronssille
Tiina Aallon kanssa. Tuomas Sillanpää tanssi hopealle parinsa Reetta
Koivuniemen kanssa.

Boogie woogien D-luokassa hopealle tanssivat Esa Kuivanen - Asta Schakir ja
kultaa otti upeasti pari Miika Aspiala - Emilia Reitamo. BC-luokkaa
hallitsi Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki, jotka tanssivat ensimmäiselle
sijalle erittäin kovatasoisessa sarjassa. A-luokka oli Cometsin juhlaa,
hopealle tanssi Masi Sauren - Evgenia Salakhutdinova ja kultaa vei Tuomas
Sillanpää - Reetta Koivuniemi.

Bugg senioreissa Cometsin parit Pekka Sormunen - Soile Prusi tanssivat
pronssille ja Timo Huhtinen - Liisa Soini tanssivat hopealle.

Comets onnittelee kaikkia kisapareja!


 

Cometsilla jälleen loistavat kisat!

 
19.10.2013 tanssittiin Tampereella rock'n'swing-lajien GP-kilpailut tanssiseura Spiralin isännöimänä. Comets menestyi jälleen kisoissa erinomaisesti!
 
Fuskun yleisessä D-luokassa pronssia tanssivat Marko Ikonen - Veera Haukijärvi ja voittoon tanssivat Kai Havukainen - Saana Syrjäläinen. 
 
Buggin D-luokassa hopealle tanssivat Esa Kuivanen - Asta Schakir. Buggin C-luokassa hienolla tanssisuorituksella hopeaa saivat pari Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki, ja A-luokassa voittoon tanssivat Tuomas Sillanpää - Reetta Koivula. 
 
Rockabillyssä kultaa tanssivat Kai Havukainen - Saana Syrjäläinen. 
 
Boogie woogien D-luokassa pronssille tanssivat pari Esa Kuivanen- Asta Schakir ja hopealle pari Miika Aspiala - Emilia Reitamo. Boogie woogien AB-luokka oli Cometsin hallinnassa, hopealle tanssivat hallitsevat Suomen mestarit Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi ja voiton vei tällä kertaa Cometsin Ranskan vahvistus Jean-Philippe Delort  - Matleena Kortesalmi. 
 
Onnea kaikille voittajille!
 
 

 

Kisakauden avaus Helsingissä, Comets voittoisa omissa GP-kilpailuissaan

Syksyn 2013 kisakauden ensimmäisiä kisoja tanssittiin Helsingissä, Pasilan urheiluhallilla lauantaina 21.9.2013. Isäntänä kilpailuissa toimi Comets. Osallistujia oli mukavasti liikkeellä, vaikka kevään huippulukemiin ei päästykään.

Fuskussa senioriluokassa voittajiksi tanssivat upeasti Jarmo Soini – Mila Auvinen. Fuskun D-luokassa hopealle sijoittuivat Cometsin pari Otto Mannila – Miina Manninen ja myös fuskun C-luokassa hopeaa nappasi Cometsin pari Inkwon Hwang – Heli Heikkilä. Fuskun A-luokassa pronssille tanssivat pari Teemu Mustonen – Saara Mustonen ja hopealle sijoittui pari Timo Huhtinen – Liisa Soini.

Buggin seniori C-luokassa itsensä voittoon tanssivat pari Jarmo Soini – Mila Auvinen. Bugg seniori 1 A-luokassa hopealle sijoittuivat Pekka Sormunen – Soile Prusi ja voittoon tanssivat Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggin D-luokassa voittoon tanssivat Esa Kuivanen – Matleena Kortesalmi.

Buggin C-luokka oli Cometsin juhlaa. Pidot olivat ylimmillään ja taso korkea. Pronssia otti pari Arno Louvo – Ria Pyysalo. Hopealle C-luokassa tanssivat Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki ja voittoon tanssi upeasti pari Jussi Eerola – Mari Makkonen.

Rockabillyn tulokasluokassa voiton nappasivat Otto Mannila – Miina Manninen. Yleisessä rockabillyn luokassa hopealle tanssivat Jarmo Soini – Mila Auvinen ja voittoon tanssivat Timo Huhtinen – Liisa Soini.

Boogie woogiessa senioriluokan kultamitaleille tanssivat Timo Huhtinen – Päivi Karvinen. Boogien D-luokassa pronssille tanssivat pari Miika Aspiala – Emilia Reitamo ja hopeaa nappasi pari Teemu Mustonen – Saara Mustonen. Boogien C-luokassa upeasti voittoon tanssivat Jussi Eerola – Mari Makkonen. Ja Boogien kuninkuusluokassa, A-luokassa voittoon tanssivat Cometsin toinen tähtipari Jean-Philippe Delort - Matleena Kortesalmi.

Onnea kaikille!


 

Cometsin parit voittoisina SM-kisoissa!

 

Comets edusti jälleen kerran edukseen rock'n'swing tanssien kuninkuustapahtumassa SM-kisoissa Hämeenlinnan verkatehtaalla 11.5.2013. Kisajärjestelyt olivat huippuluokkaa ja kisatunnelma oli katossaan!

Fuskun D-luokassa hopealle sijoittuivat Cometsin pari Vesa Karvonen – Rea  Karvonen.  Fuskun Champion luokassa hopean nappasi Cometsin uusi tähtipari Jean-Philippe Delort – Matleena Kortesalmi. Jean-Philippe tanssi elämänsä ensimmäistä kertaa fuskua joten siihenkin nähden loistava suoritus!

Fuskun senioriluokassa Suomen mestareiksi tanssivat upeasti Cometsin pari Jarmo Soini – Mila Auvinen!

Buggin D-luokassa Cometsille tanssittiin hienosti sekä pronssi Vesa Karvonen – Rea Karvonen että hopea Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki. Buggin Champion luokassa Comets hallitsi kirkkaimpia mitalisijoja, hopealle pari Juho Päivinen – Tiina Aalto ja kirkkaimman mitalin voittivat Suomen mestaruutensa uusineet Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi!

Buggin senioriluokassa Comets oli myös voittoisa, kirkkaimman mitalin ja Buggin senioriluokan Suomen mestaruuden itselleen tanssivat pari Jarmo Soini – Mila Auvinen!

Cometsilla oli näissä SM kisoissa pitkästä aikaa mukana myös kaivattu ja tervetullut Lindy Hop –Champion luokan edustus. Jean-Philippe Delort ja Matleena Kortesalmi selvittivät tiensä Lindy Hop –Suomen mestareiksi loistavilla Jam Session ja Showcase –suorituksillaan!

Rock n Roll Champion luokassa Cometsin Joonas Ahonen – Outi Suomi tanssivat hienosti pronssille.

Rockabillyn Champion luokassa Cometsit sijoittuivat upeasti pronssille Jarmo Soini – Mila Auvinen ja hopeaa tanssivat pari Kai havukainen – Ulla Anttila.

Kuningaslajissa Boogie Woogiessa Cometsille tuli senioriluokista kaksoisvoitto, seniori 2D voittajat olivat Pekka Sormunen – Soile Prusi ja seniori 1C voittajat Timo Huhtinen – Päivi Karvinen.

D-luokassa pronssille tanssivat Cometsin pari Vesa Karvonen – Rea Karvonen ja kultaa tanssivat upeasti pari Jarmo Havula – Ulla Anttila.

Boogie Woogien Champion luokassa Comets räjäytti potin tähtipariensa ansiosta, Jean-Philippe Delort parinsa Matleena Kortesalmen kanssa tanssi itsensä upeasti hopealle ja kirkkaimman palkinnon pokkasivat Suomen mestaruutensa niin ikään uusineet Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.

ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE!


 

Cometsin pareilla upeat kisat 6.4.2013!

 Vuoden 2013 toisia rock n swing GP-kisoja tanssittiin viime lauantaina 6.4.2013 Tanssiseura Hurmion isännöimänä Tampereella. Cometsilta oli mukana ennätysmäärä pareja.

Fuskun D –luokassa voitto tuli cometsin parille Vesa Karvonen – Rea Lähdesmäki. Fuskun C-luokassa Cometsin parit nappasivat sekä pronssia Inkwon Hwang – Heli Heikkilä että voiton Kai Havukainen – Merja Tanninen.

Buggin D-luokassa Comets sai hienosti kaksoisvoiton. Hopealle tanssi pari Vesa Karvonen – Rea Lähdesmäki kun voiton veivät Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki. Buggin A-luokassa hopealle tanssivat Juho Päivinen – Tiina Aalto.

Rockabillyssä Baunssin Henttosten ylivalta sai väistyä kirkkaimman mitalin osalta, sillä tällä kertaa voittoon tanssivat ansaitusti Cometsin pari Kai Havukainen – Ulla Anttila.

Boogie Woogien D-luokassa Cometsila oli myös kaksoisvoitto, hopealle tanssivat pari Teemu Mustonen – Saara Siponen ja kultaa tanssivat Jarmo Havula – Ulla Anttila. Boogie woogien C-luokassa pronssia tanssivat Timo Huhtinen – Päivi Karvinen ja voiton veivät Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki .

Sokerina pohjalla, Boogie Woogien AB-luokan (eli champion –luokka) menestys oli taattua vaikka tähtipari Tuomas ja Reetta loistivatkin poissaolollaan. Juho Päivinen – Tiina Aalto tanssivat hienosti pronssille ja Cometsin uusi edustuspari Jean-Philippe Delort – Matleena Kortesalmi tanssivat upeasti ammattilaisin ottein itsensä suoraan kirkkaimmalle mitalipaikalle hurmioituneen yleisön edessä!

Lämpimät onnittelut kaikille kisapareille!

Kuvagalleria kilpailuista. Kuvaaja: Joonas Ahonen.


 

Vuoden viimeisestä kisasta voitot kotiin

Vuoden viimeinen rock- ja swingtanssien GP-kisa tanssittiin lauantaina 24.11. Lahdessa tanssiseura Jam'n' Rollin isännöimänä. Cometsilta oli komea edustus, ja sijoituksia ropisi.
Fusku yleinen D-luokka: hopeaa parille Yann Clottes - Kaisa Putkonen. Pronssia Vesa Karvoselle ja Rea Lähdesmäelle.
Fusku C-luokka:
hopeaa tanssivat Teemu Mustonen ja Saara Siponen.
Rockabilly:
pronssia parille Timo Huhtinen - Päivi Karvinen.
Bugg yleinen D-luokka: pronssimitaleille ylsivät Inkwon Hwang ja Heli Heikkilä.
Bugg C-luokka: pronssia saivat Jussi Eerola ja Mari Makkonen.
Bugg Grand Prix AB-luokan voittivat Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi, hopealle tanssi pari Juho Päivinen - Tiina Aalto.
Boogie woogien yleinen D-luokka:
hopeaa tanssivat Teemu Mustonen ja Saara Siponen.
Boogie woogie C-luokka: hopeaa Jussi Eerolalle ja Mari Makkoselle.
Boogie woogie Grand Prix AB-luokan voiton veivät Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Juho Päivinen - Tiina Aalto sijoittuivat jaetulle pronssisijalle Lahden parin Otto Valtamon ja Heli Hämäläisen kanssa.

Onnea kaikille!
Saana Syrjäläinen
 


 

 Cometsin pareille menestystä vuoden ensimmäisissä GP-kisoissa!

 Vuoden 2013 ensimmäiset rock n´swing GP-kisat tanssittiin Hämeenlinnassa 3.2.2013 tanssiseura Baunssin isännöimänä.  Totuttuun tapaan Cometsilta oli paikalla hieno edustus ja parit saivat menestystä osakseen.

Fuskun D- luokassa voiton vei Cometsin pari Yann Clottes – Pirkko Hirvelä. Fuskun C-luokassa puolestaan kirkkaimman mitalin otti kotiin Cometsin Jarmo Havula – Ulla Anttila. Fuskun AB-luokassa hopealle tanssivat hienosti Cometsin pari Timo Huhtinen – Liisa Soini.

Rockabillyssä Cometsin parit sijoittuivat sekä pronssille Timo Huhtinen – Liisa Soini että hopealle Kai Havukainen – Ulla Anttila.

Bugg yleinen D – luokassa Comets otti kaksoisvoiton, hopealla pari Yann Clottes – Pirkko Hirvelä ja kultaa tanssivat pari Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki. Bugg yleinen C-luokassa Cometsin parit olivat myös kärkikahinoissa, pronssille tanssivat pari Jarmo Havula – Ulla Anttila ja hopealle tanssivat hienosti Timo Huhtinen – Liisa Soini. Buggin AB luokassa saavutettiin myös Cometsille kaksoisvoitto, hopealle tanssivat Juho Päivinen – Tiina Aalto ja kultaa tanssivat tähtiparimme Tuomas Sillanpää – Reetta Koivuniemi.

Boogie Woogiessa Yleisen D-luokan voitto saatiin myös Cometseille, kultaa tanssivat pari Teemu Mustonen – Saara Siponen. Boogie Woogien tasoltaan tiukentuneessa C-luokassa Cometsin parit pitivät upeasti pintansa, pronssille tanssivat Jussi Eerola – Mari Makkonen ja kultaa tanssivat upeasti pari Pasi Ojala – Hanna Vammeljoki. Boogie woogien AB –luokassa niin ikään Cometsille kaksoisvoitto, hopealle tanssivat Juho Päivinen – Tiina Aalto ja voiton veivät ansaitusti Tuomas Sillanpää – Reetta koivuniemi.

Onnea kaikille pareille kisamenestyksestä!


 

Cometsin pari kansainvälisen kisan viides

Reetta Koivuniemi ja Tuomas Sillanpää osallistuivat 27.10. Moskovassa boogie woogien World Masters -kilpailuihin ainoina suomalaisina. Cometsin tähtipari nousi finaalissa viidennelle sijalle.Voiton veivät Norjan mestarit Thorbjorn Urskog Solvoll ja Susanne Barkhald Sandberg. 
TEKSTI: Saana Syrjäläinen

Comets kärkisijoilla GP-kisoissa

 

Helsinkiläiset rock- ja swingtanssiparit palasivat voittajina  lauantain 6.10. GP-kilpailusta Tampereelta.

Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi veivät kirkkaimman mitalin sekä boogie woogien että buggin AB-luokassa.  Yann Clottes ja Kaisa Putkonen tanssivat ykkösiksi sekä fuskun että buggin D-luokassa. Kai Havukainen ja Ulla Anttila tanssivat hopeaa sekä fuskun että rockabillyn C-luokassa. Teemu Mustonen ja Saara Siponen tanssivat myös ykkösiksi sekä fuskun C-luokassa että boogie woogien D-luokassa.

Juho Päivinen tanssi Tiina Aallon kanssa hopealle boogie woogien AB-luokassa ja pronssille buggin AB-luokassa. Timo Huhtinen tanssi Liisa Soinin kanssa hopealle sekä fuskun AB-luokassa että buggin C-luokassa. Timo Huhtinen ja Päivi Karvinen tanssivat boogie woogien C-luokassa hopeaa. Saman sarjan pronssin nappasivat Jussi Eerola ja Mari Makkonen.

Kisoishin osallistui kymmenen Cometsin paria: Tuomas Sillanpää - Reetta Koivuniemi, Juho Päivinen - Tiina Aalto, Arno Louvo - Ria Pyysalo, Arno Louvo -  Hanna Vammeljoki, Jussi Eerola - Mari Makkonen, Timo Huhtinen - Liisa Soini, Timo Huhtinen - Päivi Karvinen, Yann Clottes - Kaisa Putkonen, Teemu Mustonen - Saara Siponen ja Kai Havukainen - Ulla Anttila.

Onnea kaikille!
Saana Syrjäläinen

 Cometsille kansainvälistä menestystä

Lauantaina 22.9. Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi tanssivat buggin 6. sijalle ja boogie woogien 10. sijalle Norjassa järjestetyssä World Champion -kilpailussa. Cometsin Juho Päivinen ja Tiina Aalto olivat buggin kymmenen parhaan joukossa sijalla 7.
Klpailuun osallistui tanssijoita eri puolilta Eurooppaa ja Kanadasta asti, Suomesta kaikkiaan neljä paria.
Lisätiedot:
http://www.wrrc.org/data/wrrc.org/doc/Results/12_Fauske/index.htm

Onnea kaikille!
Saana Syrjäläinen

Cometsille mitaleja Hämeenlinnassa

Cometsin parit toivat kotiin runsaan mitalisaaliin lauantain 15.9. GP-kisasta. Boogie woogien ja buggin AB-kultaa tanssivat Suomen mestarit Reetta Koivuniemi ja Tuomas Sillanpää. Tiina Aalto ja Juho Päivinen saavuttivat hopeamitalin AB-luokan boogie woogiessa ja pronssia AB-luokan buggissa. Timo Huhtinen ja Liisa Soini ottivat hopeamitalit fuskun ABC-luokassa ja buggin C-luokassa. Mari Makkonen ja Jussi Eerola tanssivat pronssia sekä boogie woogien että buggin C-luokassa.
Onnea kaikille!
Saana Syrjäläinen