Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

JUNIORIT

Tanssitunnille!

 

Juniorin tanssipolku


Cometsin alkeisryhmissä aloitetaan tanssin perusasioista: tanssitunteihin sisältyy pääsääntöisesti alkulämmittelyt, tanssitekniikan harjoittelua yksin ja parin kanssa sekä mahdollisesti loppuvenyttelyt. Lasten tunneilla pyritään harjoittelemaan mahdollisimman paljon leikin iloa ylläpitäen. Meille on tärkeää, että jokainen juniori voi oppia omaan tahtiinsa.

Perheen pienimmille suunnattujen Liikkari- ja VekaraRokki-tuntien lisäksi juniorit voivat harrastaa boogie woogia ja rock'n'rollia paritanssina ja formaatiossa.

Kursseja järjestetään Comets Clubilla (Pukinmäenaukio 2) ja Helsingin koulujen liikuntasaleissa, joissa tiloja valvovat vahtimestarit. Vanhemmat ovat tärkeässä asemassa juniorin tanssiharrastuksen tukemisessa. Vanhempien vastuulla ovat mm. juniorin tuominen tanssitunnille, harjoitusaikataulujen noudattaminen, juniorin poissaoloista ilmoittaminen ja tanssivarusteista huolehtiminen. Vakuutuksen kukin harrastaja hankkii itse. 

Cometsin junnuvalmentajat

 

Joonas Ahonen

Joonas on täsmällinen ja tsemppaava valmentaja, joka korostaa opetuksessaan urheilullisuutta ja tanssitekniikkaa. Hänellä on kilpailutausta akrobatia rock'n'rollissa. Joonakselle tärkeää tanssissa on terve kilpailuhenki ja itsensä voittaminen. Hän kannustaa kurssilaisiaan asettamaan itselleen sopivan haastavia tavoitteita.

Eila Koivisto

Eila on erittäin kannustava valmentaja. Eilalla on monipuoliset tanssitaidot ja lasten lisäksi hän valmentaa aikuisille buggaa ja fuskua. Eilalle tärkeää tanssissa on monipuolinen tulkinta ja tanssin ilo. Lasten opettamisessa Eila korostaa lasten oman luovuuden käyttöä ja tanssiliikunnan merkitystä lasten kokonaisvaltaisessa kehittymisessä.

Vuokko Lipponen

Vuokko on empaattinen ja helposti lähestyttävä valmentaja, jonka kursseilla on kannustava ilmapiiri. Vuokko kilpailee boogie woogiessa ja hän rakastaa esiintymistä. Vuokolle erityisen tärkeää tanssissa on musiikin tulkinta ja hyvä meininki. Vuokko toimii lisäksi seuran esiintymisvastaavana ja juontaa GP- ja SM-kisoja.

Outi Suomi

Outi on perusteellinen ja energinen valmentaja. Outin lempitansseihin kuuluvat rock'n'roll, bugg ja west coast swing. Outilla on pitkä kilpailutausta akrobatia rock'n'rollissa. Outille erityisen tärkeää tanssissa on urheilullisuus ja yhteisöllisyys. Junioreille Outi haluaa opettaa tervettä kunnianhimoa ja toisten tsemppaamisen tärkeyttä. Outi toimii lisäksi seuran juniorivastaavana.

Pirja Vitikka

Pirjalla on täsmällinen ja tuloksellinen valmennusote. Hänellä on erittäin monipuolinen tanssitausta niin rock'n'rollissa, boogie woogiessa kuin buggassakin. Pirjalle erityisen tärkeää tanssissa on musiikin ilmentäminen. Pirja toimii lisäksi seuran puheenjohtajana ja aktiivisesti kehittää junioritoimintaa.

Perustietoa

Alkeistunneille voi tulla ilman aikaisempaa tanssikokemusta ja -paria. Rekisteröidy MyClubissa ja ilmoittaudu kurssille. Alkeiskurssin ensimmäiselle kerralle voit tulla kokeilemaan maksutta ja ilman ennakkoilmoittautumista!

Cometsin tanssikurssien ajat ja paikat löydät Treenit-sivulla olevasta kurssiaikataulusta. Taulukon keltaiset kurssit ovat lasten ja junioreiden omia kursseja. Kurssimaksuista kerrotaan Jäsenmaksu ja kurssien hinnat-sivulla. Alkeiskursseille voi tulla mukaan myös kesken kauden.

 

 


 

Cometsin junnuille facebook-ryhmä

Cometsin junnuille ja heidän vanhemmilleen tiedotuskanava Facebookissa! >> Tutustu ja käytä!


 

Lisätiedot junnuvastaava Outi Suomi, outi.suomi (at) comets.fi, p. 044-5461472.