Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

ETUSIVU

Cometsilla on myös lapsi- ja junnukursseja!

Lapsille (5-8-vuotiaat) VekaraRokki ja junioreille (9-16-vuotiaat) boogie woogietarock'n'rollia ja junioriformaatio!

 

 


Muutokset & peruutukset

 


Tulevia tapahtumia:

- 2.10. Carolina shag -workshop

Tutustu Carolina shagiin Tommi ja Pirjo Koivulan valmennuksessa 2.10. kello 14.45-16.30! Tarkemmat tiedot >>

- 8.10. Westibileet

Comets Clubilla (Pukinmäenaukio 2) klo 18-> Tarkemmat tiedot >>

- 22.10. GP-kisat Helsingissä

Comets järjestää syksyn toiset GP-kilpailut Helsingissä Herttoniemenrannan urheiluhallissa. Tule mukaan kilpailemaan, vapaaehtoistöihin tai katsomoon kannustamaan tanssijoita huikeisiin suorituksiin! Facebook-tapahtuma >>

- 29.10. Fusku-workshop

Kaksi fusku-workshoppia loka-marraskuussa! Tarkemmat tiedot >>

- 30.10. Cometsin lokakuun bileet

Kuukausibileet Cometsin jäsenille Comets Clubilla Pukinmäessä. Tarkemmat tiedot >> 

- 12.11. Cometsin syyskokous

Cometsin sääntömääräinen syyskokous Pukinmäen salilla kello 15.00. Kokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2017 - tule paikalle ja asetu ehdolle!


 

21.9. | GP-kisat Helsingissä syyslomaviikolla

Comets järjestää syksyn seuraavat GP-kilpailut lauantaina 22.10.2016 Herttoniemenrannan liikuntahallissa. Päivän aikana kilpa-areenalla nähdään useita Cometsin lajeja (boogie woogie, bugg, lindy hop, rock'n'roll, fusku, rockabilly ja rokkijoukkueet), yleisen ikäluokan lisäksi junioreita ja senioreita, ja niin aloittelevia D-luokkalaisia kuin maailman kärjessä tanssivia huipputason konkareita. Kannattaa tulla mukaan!

  • Kilpailijat: Kisakutsu ja muut tiedot löytyvät GP-kisojen nettisivuilta >>. Cometsin parit ilmoittautuvat CoRessa pe 7.10. mennessä. Toivottavasti mukaan lähtee jälleen myös monta uutta paria, lisätietoja kilpailemisesta löytyy kilpailusivuilta ja voi kysyä kilpailuvastaavalta, hanna.vammeljoki(a)comets.fi. 
  • Talkooporukka: Tule mukaan toteuttamaan kanssamme huippupäivä kaikille osallistujille! Pääset näkemään kisasäpinää kulissien takana ja mukaan Cometsin vapaaehtoisten aktiiviseen "sisäpiiriin" :-) Hommia riittää kaikille osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, roudaamisesta lipunmyyntiin, markkinoinnista ensiapuun ja valokuvaamisesta tuomaritarjoiluiden hoitamiseen. Ilmoittaudu nyt mukaan täällä >>
  • Katsojat: Kilpailuihin voi toki tulla myös ihailemaan päivän huikeita tanssiesityksiä ja kannustamaan kilpailijoita! Lipunmyynti ovella klo 10:30 alkaen, liput 10e / 5e. Lisätiedot >>

 

20.9. I Syksyllä monta kiinnostavaa workshoppia!

Ilmoittautuminen syksyn workshoppeihin on alkanut CoRessa!

  • Carolina shag: Pirjo ja Tommi Koivula perehdyttävät Carolina shagin perusteisiin sunnuntaina 2.10. Cometsin Clubilla.
  • Lindy hop: Edistyneille lindyhoppareille on tarjolla kahden sunnuntain (2.10. ja 9.10.) paketti huippuvalmennusta Masi Saurénilta. 
  • Fusku: Ari Halinen ja Kati Vestman saapuvat Comets Clubille kahtena lauantaina. La 29.10. workshop on suunnattu vähintään jatkotason käyneille ja la 5.11. workshop vähintään keskitason käyneille. 

Lisätiedot kaikista tulevista workkareista löydät Workshopit ja lyhytkurssit -sivulta >>


 

18.9. | Cometsin kisasyksy käynnistyi voitokkaasti Valkeakoskella

Cometsin kisamenestys oli huikea Valkekosken kaupunginteatterissa 17.9.2016 järjestetyissä GP-kisoissa. Käy lukemassa kisaraportti >>


 

29.8. I Syksyn kurssitarjonta täydentyi!

CoRessa on avautunut ilmoittautuminen kahdelle uudelle kurssille, jotka sopivat hyvin kaikkien lajien tanssijoille:

  • Soolojazz: Laura Halttunen ohjaa maanantaisin klo 19:30-20:30 Comets Clubilla Pukinmäessä soolojazz-kurssia, joka on suunnattu n. jatko-keskitason tanssijoille (katso tarkemmin CoResta!). Soolojazz-kurssi alkaa maanantaina 12.9.
  • Tanssitekniikka: Pirjo ja Tommi Koivula vetävät rock'n'swing-tanssitekniikkakurssia tiistaisin klo 20:30-21:30 Comets Clubilla, ja kurssille ovat tervetulleita kaikki vähintään alkeet jostain Cometsin lajista tanssineet.

 

1.8. I Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa tänään!

Lue tarkemmat ohjeet Treenit-sivulta ja ilmoittaudu mukaan syksyn hauskimmille tanssikursseille!


 

7.7. I Haku syksyn 2016 kilpavalmennusryhmiin 7.-21.7.2016

Syksyn 2016 boogie woogien ja buggin kilpavalmennusryhmiin valitaan parit heinäkuussa. Kilpavalmennusryhmiä on molemmissa lajeissa tarjolla kaksi, sillä Comets pyrkii tarjoamaan kisaryhmäpaikan kaikille vanhoille ja uusille kisapareille. 

Kisaparit, täytättehän hakulomakkeen to 21.7. mennessä!


 

 

22.5.2016 | Comets menestyi SM-kisoissa 21.5.2016

Cometsille satoi mitaleita Hämeenlinnan SM-kisoissa. Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi voittivat yleisen luokan mestaruuden boogie woogiessa ja Masi Saurén ja Evgenia Salakhutdinova voittivat yleisen luokan mestaruuden lindy hopssa. Lue kisaraportti >>


 


Vanhat ja etusivulta poistuneet uutiset löytyvät uutisarkistosta >>


 

Let's Dance Rock & Swing

Tee loppuelämäsi paras päätös ja tule Cometsin treeneihin. Liity jäseneksi, huolehdi maksuistasi ja ylläpidä tietojasi jäsenpalvelu CoRessa.


Kerro ja kommentoi blogissa!

Uusin juttu 28.9.2016: Cometsin valmentajat kouluttautumassa