Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

ETUSIVU

 


Muutokset & peruutukset

  • Vapaaharjoitusvuorot muualla kuin Pasilassa tämän listan mukaisesti >>
  • Stadion suljettu su 11.10.
  • Syyslomaviikko ma 12.10.- su 18.10., kaikki kouluvuorot peruttu

 


Tulevia tapahtumia:

- 10.10. Westibileet

Comets Clubilla klo 18 Cometsin jäsenille. Facebook-tapahtuma.

- 14.-17.10. Cometsin karnevaalit

Syyslomaviikolla 42 kausivalmennus on tauolla ja tilalla Cometsin karnevaalit! Tarkemmat tiedot >>

- 25.10. Cometsin lokakuun bileet

Kuukausibileet Cometsin jäsenille. Tarkemmat tiedot >> 

- 31.10. GP-kisat

Syyskauden toiset GP-kisat tanssitaan Tampereella. Ilmoittautuminen CoRessa 15.10. mennessä! Jos et ole aiemmin kilpaillut, lisätietoja löydät täältä.

- 14.11. Cometsin syysseminaari ja syyskokous

Mihin olet menossa, Comets? Syysseminaari on avoin kaikille cometslaisille - tule muotoilemaan yhteistä käsitystä tulevaisuudesta. Seminaarin jälkeen sääntömääräinen syyskokous, jossa jännittävimpänä päätettävänä henkilövalinnat vuodelle 2016! Kutsut ja lisätietoa tulossa.


 

 6.10. | Syyslomaviikolla 12.-18.10. kaikki kausivalmennus on tauolla

Viikolla 42, 12.-18.10., kaikki kausivalmennus on tauolla ja kaikki kouluvuorot on peruttu. Vapariaikoja on kuitenkin tarjolla muilla saleilla tämän listan mukaisesti ja Comets Clubilla. Cometsin karnevaalit tuo syyslomaviikolle haastetta ja jänniä makupaloja, katso tarkemmin sivuilta.


 

25.9. | Cometsin karnevaalit on tänäkin vuonna!

Syyslomaviikolla 42 kausivalmennus on tauolla ja tilalla Cometsin karnevaalit! Haasta itsesi uusien lajien parissa, luvassa kehonpainoharjoittelua, kuubalaista salsaa, lockingia, steppiä, dancehall reggaeta, havaijilaista tanssia sekä syvävenyttelyä! Ilmoittautuminen on auennut Coressa. Katso karnevaalien ohjelma ja lisätietoa.


 

21.9. | Kisasyksy käyntiin Helsingissä GP-kisoissa 19.9.

Rock'n'rollissa B-luokan voiton vei Niklas Hagel-Laura Hell, buggin ja boogie woogien AB-luokan voiton veivät Juho Päivinen - Mari Munne, lindy hopin B-luokassa voittoon tanssi Jukka Vaittinen - Satu Virtapohja ja fuskun ABC-luokan voitti Simo Metsäranta - Milja Äijö. Lue koko kisaraportti >>


 

 

3.9. | Syyskausi alkaa 7.9. kuin myös lasten ja junnujen kurssit

Cometsilla on Liikkari ja VekaraRokki 3-8-vuotiaille ja junioreille (9-16-vuotiaat) boogie woogieta, rock'n'rollia ja tyttöformaatiot! Uudet tanssijat ovat tervetulleita! Juniorit-sivuilla lisätietoa.

 


 


Vanhat ja etusivulta poistuneet uutiset löytyvät uutisarkistosta >>


 

Let's Dance Rock & Swing

Tee loppuelämäsi paras päätös ja tule Cometsin treeneihin. Liity jäseneksi, huolehdi maksuistasi ja ylläpidä tietojasi jäsenpalvelu CoRessa.