Seuran aktiiveille|Hallituksen työtilaETUSIVU
« Takaisin seuran etusivulle

ETUSIVU

 

 


Muutokset & peruutukset

 • Vko 42 (17.-23.10.2016) syyslomaviikko, jolloin kaikki muut kurssit tauolla, paitsi Minervan maanantain ja tiistain kurssit.
  • Junioreiden parirokkitreenit ja formaatio normaalisti sunnuntaina 23.10.

 

 


Tulevia tapahtumia:

- 22.10. GP-kisat Helsingissä

Comets järjestää syksyn toiset GP-kilpailut Helsingissä Herttoniemenrannan urheiluhallissa. Tulethan katsomoon kannustamaan tanssijoita huikeisiin onnistumisiin! Lisätietoja kilpailujen nettisivulta ja Facebook-tapahtumasta >>

- 22.10. Karnevaalibileet & kisajatkot

Comets Clubilla (Pukinmäenaukio 2) klo 18->, tervetuloa cometslaisten lisäksi kaikki GP-kilpailijat!! Tarkemmat tiedot >>

- 29.10. Westibileet

Comets Clubilla (Pukinmäenaukio 2) klo 18-> Tarkemmat tiedot >>

- 30.10. Cometsin lokakuun bileet

Kuukausibileet Cometsin jäsenille Comets Clubilla Pukinmäessä. Tarkemmat tiedot >> 

- 5.11. Fusku-workshop

Fusku-workshop Arin ja Katin johdolla! Tarkemmat tiedot >>

- 12.11. Cometsin syyskokous

Cometsin sääntömääräinen syyskokous Pukinmäen salilla kello 15.00. Kokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2017 - tule paikalle ja asetu ehdolle!


 

21.10. | GP-kisat Helsingissä HUOMENNA lauantaina!

Comets järjestää rock'n'swing-tanssien GP-kilpailut lauantaina 22.10.2016 Herttoniemenrannan liikuntahallissa. Päivän aikana kilpa-areenalla nähdään useita Cometsin lajeja (boogie woogie, bugg, lindy hop, rock'n'roll, fusku, rockabilly ja rokkijoukkueet), yleisen ikäluokan lisäksi junioreita ja senioreita, ja niin aloittelevia D-luokkalaisia kuin maailman kärjessä tanssivia huipputason konkareita. Kannattaa tulla mukaan!

 • Kilpailijat: Kilpailuaikataulu ja muut tiedot löytyvät GP-kisojen nettisivuilta >>.
 • Katsojat: Kannattaa ehdottomasti tulla ihailemaan päivän huikeita tanssiesityksiä ja kannustamaan kilpailijoita huippusuorituksiin! Lipunmyynti ovella klo 10:30 alkaen, liput 10e / 5e. Lisätiedot >>

 

Syyslomaviikolla Cometsin Karnevaalit - mieletön kattaus huippuopetusta oman tanssin kehittämiseen! 

Syyslomaviikolla 18.-21.10. Comets tarjoaa kaikille jäsenilleen suunnatun tanssitehoviikon - tarjolla on vinkkejä ja työkaluja niin spineihin, laadukkaaseen treenaamiseen, musiikintulkintaan, jalkatekniikkaan kuin kehonhuoltoonkin ja tietysti paljon muuta. Kurssien hinnat jäsenille 10€, 15€ ja 20€.

Ilmoittautumisissa testataan jäsenrekisteri- ja kurssi-ilmoittautumisjärjestelmää, myClubia.

Toimi näin:

 


 

21.9. | GP-kisat Helsingissä syyslomaviikolla

Comets järjestää syksyn seuraavat GP-kilpailut lauantaina 22.10.2016 Herttoniemenrannan liikuntahallissa. Päivän aikana kilpa-areenalla nähdään useita Cometsin lajeja (boogie woogie, bugg, lindy hop, rock'n'roll, fusku, rockabilly ja rokkijoukkueet), yleisen ikäluokan lisäksi junioreita ja senioreita, ja niin aloittelevia D-luokkalaisia kuin maailman kärjessä tanssivia huipputason konkareita. Kannattaa tulla mukaan!

 • Kilpailijat: Kisakutsu ja muut tiedot löytyvät GP-kisojen nettisivuilta >>. Cometsin parit ilmoittautuvat CoRessa pe 7.10. mennessä. Toivottavasti mukaan lähtee jälleen myös monta uutta paria, lisätietoja kilpailemisesta löytyy kilpailusivuilta ja voi kysyä kilpailuvastaavalta, hanna.vammeljoki(a)comets.fi. 
 • Talkooporukka: Tule mukaan toteuttamaan kanssamme huippupäivä kaikille osallistujille! Pääset näkemään kisasäpinää kulissien takana ja mukaan Cometsin vapaaehtoisten aktiiviseen "sisäpiiriin" :-) Hommia riittää kaikille osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, roudaamisesta lipunmyyntiin, markkinoinnista ensiapuun ja valokuvaamisesta tuomaritarjoiluiden hoitamiseen. Ilmoittaudu nyt mukaan täällä >>
 • Katsojat: Kilpailuihin voi toki tulla myös ihailemaan päivän huikeita tanssiesityksiä ja kannustamaan kilpailijoita! Lipunmyynti ovella klo 10:30 alkaen, liput 10e / 5e. Lisätiedot >>

 

20.9. I Syksyllä monta kiinnostavaa workshoppia!

Ilmoittautuminen syksyn workshoppeihin on alkanut CoRessa!

 • Carolina shag: Pirjo ja Tommi Koivula perehdyttävät Carolina shagin perusteisiin sunnuntaina 2.10. Cometsin Clubilla.
 • Lindy hop: Edistyneille lindyhoppareille on tarjolla kahden sunnuntain (2.10. ja 9.10.) paketti huippuvalmennusta Masi Saurénilta. 
 • Fusku: Ari Halinen ja Kati Vestman saapuvat Comets Clubille kahtena lauantaina. La 29.10. workshop on suunnattu vähintään jatkotason käyneille ja la 5.11. workshop vähintään keskitason käyneille. 

Lisätiedot kaikista tulevista workkareista löydät Workshopit ja lyhytkurssit -sivulta >>


 

18.9. | Cometsin kisasyksy käynnistyi voitokkaasti Valkeakoskella

Cometsin kisamenestys oli huikea Valkekosken kaupunginteatterissa 17.9.2016 järjestetyissä GP-kisoissa. Käy lukemassa kisaraportti >>


 


Vanhat ja etusivulta poistuneet uutiset löytyvät uutisarkistosta >>


 

Let's Dance Rock & Swing

Tee loppuelämäsi paras päätös ja tule Cometsin treeneihin. Liity jäseneksi, huolehdi maksuistasi ja ylläpidä tietojasi jäsenpalvelu CoRessa.


Kerro ja kommentoi blogissa!

Uusin juttu 18.10.2016: Hallituksesta päivää!


 

Comets-huppareita ja muuta seurashopista!

Tunnusta seuran värejä, kannusta omaa joukkuetta kisoissa ja treenaa Comets-paidassa! Tutustu tuotteisiin!